Jaarrapport 2015 milieuvergunningen is beschikbaar

13.07.2016
cover jaarrapport 2015
Milieuvergunningsrapport 2015

Wie benieuwd is naar het jaarrapport 2015 van de dienst Milieuvergunningen, kan hier terecht. Het jaarrapport biedt een interessante kijk achter de schermen van het vergunningsbeleid. Eens te meer blijkt dat de provincie er alles aan doet om zo snel en efficiënt mogelijk milieuvergunningen af te leveren, met respect voor het milieu.

Ook heeft de dienst hard gewerkt aan de eigen milieu-impact. De digitalisering van alle milieuvergunningsaanvragen werd mogelijk gemaakt via een nieuwe werking met aangepaste processen en systemen. Voortaan kunnen bedrijven bijlagen digitaal bezorgen, hetgeen tot 10.000 vellen papier per dossier uitspaart.

In het jaarrapport blikt de provincie ook al vooruit naar 2017. De omgevingsvergunning is op komst en ook de provincie bereidt zich volop voor op de overgang. Hoe we dit doen, kan je lezen in het rapport.