Wedstrijd Wandeling van het Jaar

Twaalf knooppuntennetwerken, diverse wandelgebieden met lusvormige trajecten en talloze themaroutes: de voorbije jaren kreeg het wandelaanbod in de provincie Antwerpen een stevige kwaliteitsinjectie.

Hobokense Polder
Hoboken

Om het wandeltoerisme blijvend te stimuleren en initiatieven van steden, gemeenten, toeristische diensten en (natuur)verenigingen aan te moedigen, bekroont Toerisme Provincie Antwerpen jaarlijks de knapste realisaties in de wedstrijd ‘Wandeling van het jaar’.
Misschien volgt jouw traject de Hobokense Polderwandeling op?

Eind maart selecteert een vakjury uit alle inzendingen vijf kandidaten.
Tot 15 augustus kunnen wandelaars de fiches van de vijf trajecten downloaden op www.wandelingvanhetjaar.be en online stemmen voor hun favoriet.
Medio augustus maakt Toerisme Provincie Antwerpen de winnaar bekend.

Vennengebied

Waarom deelnemen?

• Toerisme Provincie Antwerpen voert promotie via gedetailleerde wandelfiches van de vijf kandidaten en de projectwebsite www.wandelingvanhetjaar.be.
• Toerisme Provincie Antwerpen verzorgt de communicatie naar de pers
• De vijf kandidaten ontvangen elk 100 euro om extra promotie te voeren
• Toerisme Provincie Antwerpen zet de winnende wandeling een jaar lang in de kijker
• De winnaar ontvangt bovendien 1000 euro

Wil je graag een wandeling insturen? Vul vóór 27 januari het inschrijvingsformulier in.
Graag een woordje uitleg? Je leest alle details in het wedstrijdreglement.