Infonamiddag PIH-grootkeukenhygiëne
Is er nieuws omtrent allergenen?
Sorteer je afval zoals het hoort?
Hoe beperk je voedselverlies?
Sprekers van FAVV en OVAM brengen ons het laatste nieuws omtrent allergenen, een goed afvalbeheer en praktische benaderingen om voedselverspilling te verminderen.
Deze infonamiddag biedt de kans om antwoorden te krijgen op vragen waar de grootkeukensector mee zit.
Het is een netwerkmoment om van elkaar te leren.
ORGANISATIE
PIH, Dienst Grootkeukenhygiëne
Het Provinciaal Comité van Antwerpen voor de Bevordering van de Arbeid
- donderdag 18 april 2024 van 12.45 uur
Annulatie is mogelijk tot en met 12 april 2024. Nadien wordt het inschrijvingsgeld niet meer terugbetaald.
PROGRAMMA
12u45: Onthaal met een drankje
13u20: Verwelkoming
Jan De Haes, Gedeputeerde, Provincie Antwerpen
13u30: Communiceren over allergenen, hoe ver staan we?
Koen De Roover, technisch expert, Voorlichtings- en begeleidingscel FAVV
14u00: Wettelijk kader selectieve inzameling bedrijfsafval
Astrid De Man, beleidsmedewerker bedrijfsafval, OVAM
Betrokken bij de Green deal duurzame zorg
14u30: Preventie van voedselverlies in Vlaanderen
Ann Braekevelt, experte beleid ‘food waste’, OVAM
15u00: Wat kan en mag ik doen met voedselresten?
Koen de Roover, technisch expert, Voorlichtings- en begeleidingscel FAVV
15u30: Netwerkmoment met een hapje en een drankje