Kamal Kharmach

Thema's
Datum
  • vrijdag 24 februari 2017 van 20.30 uur
  • zaterdag 25 februari 2017 van 20.30 uur
  • zondag 26 februari 2017 van 20.30 uur

Kamal Kharmach is een van de rijzende sterren van de stand-upcomedy. En dat rijzen gaat een pak vlotter sinds hij in één jaar tijd zomaar eventjes 120 kilo vermagerde. “Als ik daar maar niet meer applaus voor krijg dan voor mijn grappen”, liet hij optekenen tijdens zijn passage in De Slimste Mens ter Wereld.

Met precies die zelfrelativerende, soms verlegen stijl charmeerde hij in 2014 de jury van Humo’s Comedy Cup tot in de finale, na amper één jaar als stand-upper. Intussen staat de ex-teddybeer een pak scherper, maar aan aaibaarheid heeft hij niet ingeboet. Kamal is namelijk geen ‘angry young man’, maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken. Zoals het een ‘knuffelallochtoon’ betaamt.

Je kan Kamal zeker al gezien hebben bij ‘De Slimste Mens’, ‘Mag ik u kussen’ of als Vlamingenwatcher op’ Van Gils en Gasten’. Dit najaar is hij ook te zien in de nieuwe film van Nic Balthazar over het comedycircuit: ‘Everybody Happy’.

In samenwerking met Livecomedy.be met ondersteuning van Arenberg.

Meer info & tickets:

www.arenbergschouwburg.be

 

Organisator
Arenbergschouwburg

Volgende