Lezing Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck

Stadsregio Turnhout & gemeente Beerse

Hoe ziet ons ideale dorp er in de toekomst uit volgens Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck? Hij vertelt je in geuren en kleuren zijn visie, een pleidooi voor meer wonen en leven in de dorpskern. In deze lezing overtuigt hij je graag van alle voordelen die dat oplevert: minder file, dichterbij winkels, meer groen, …

Status
Datum
  • donderdag 23 februari 2017 van 20 uur

Leo Van Broeck is Vlaams Bouwmeester sinds september 2016. Hij geeft dagelijks lezingen in het kader van zijn visie op ruimtelijke kwaliteit en kwaliteitsvol bouwen. hij pleit voor meer wonen en leven in de kernen van onze steden en dorpen. Dat zou ons heel wat voordelen opleveren: minder file, meer alternatieve energieproductie, minder wateroverlast, dichter bij winkels, meer groene ruimte, meer gezonde ademruimte,... Hij wil een breed maatschappelijk draaglvlak bereiken en brede lagen van de bevolking enthousiasmeren. Met zijn wervend discours en verbale bevlogenheid weet hij heel wat mensen te bezielen.

Interesse? Schrijf je in via GC 't Heilaar - tel. 014 60 07 70 of via e-loket www.beerse.be. De plaatsen zijn beperkt, snel zijn is dus de boodschap.