Beschikbare skip links


Minigolf

In de kijker: Kick Off nieuw minigolfseizoen

Met de stralende krokusvakantie is ook het nieuwe minigolfseizoen van start gegaan. In het Rivierenhof zijn er enkele leuke nieuwigheden om nog meer mensen sportief aan de slag te krijgen.

Voortaan is elke woensdagnamiddag tussen 14u en 16u ‘Happy Hour voor Kids’. Kinderen t.e.m. 11 jaar kunnen dan een spelletje minigolf spelen aan € 2,00 i.p.v. € 3,00. 
‘Happy Hour voor Volwassenen’ (vanaf 12 jaar) valt op zaterdag, telkens van 14u tot 16u. Spelers vanaf 12 jaar betalen dan € 3,00 i.p.v. € 4,00 voor een parcours van 18 holes.
De allerbeste midgetspelers (scores van 50 en minder) meten zich met elkaar op zondagvoormiddag. Omstreeks 10u30 verzamelen ze voor drie gratis rondes waarna de winnaar een prijs in ontvangst mag nemen.
Iedereen is welkom om erbij te zijn!

Minigolf Rivierenhof

Beter en mooier dan ooit

Je kunt opnieuw balletjes putten in het Rivierenhof. De minigolf is volledig heraangelegd én volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn achttien holes te overwinnen. De negentiende hole is het aangename terras waar je iets kunt nuttigen en kunt nagenieten van jouw sportieve prestatie. Reserveren voor groepen (meer dan tien personen) en voor feestjes is mogelijk.

jongen put golfballetje.Minigolf in actie.Kinderen spelen minigolf.

Openingstijden

Vanaf heden opnieuw elke dag open behalve bij slecht weer. 

Tarieven

€ 3 per beurt (kinderen tot en met 12 jaar)
€ 4 per beurt (ouder dan 12 jaar)
Diverse abonnementen en groepsreducties beschikbaar

Meer info en reservaties

Farah Tellier (concessionaris minigolf Rivierenhof)
T 0495 35 40 18
M farah.tellier@hotmail.com