Magazine InZicht

Ondernemers staan voor grote economische uitdagingen: duurzame en betaalbare energie, een krappe arbeidsmarkt, voldoende en geschikte ruimte en terreinen vinden om te ondernemen. Daarbij hebben start-ups aangepaste ondersteuning nodig om innovatie aan te moedigen. Samenwerking tussen ondernemingen, kennisinstellingen en overheden creëert kansen op al deze vlakken. 

InZicht september 2018: themadossier ruimte voor bedrijvigheid

In het derde nummer van InZicht hebben we het over ruimte voor bedrijvigheid. Hoeveel ruimte is er nog in de provincie Antwerpen voor ondernemen? Waar? En hoe vullen we ze in? Een nieuw provinciaal ruimtelijk beleid moet antwoord bieden, maar bedrijven verkennen ook zelf nieuwe manieren om innovatief met ruimte om te gaan. Dat levert verrassende interacties, nieuwe kansen en meer efficiëntie. Laat je inspireren.

Download InZicht

Je kunt InZicht hieronder downloaden.

Interesse om dit tijdschrift te ontvangen?  

Abonneer je dan via het inschrijvingsformulier en ontvang InZicht twee keer per jaar gratis in je brievenbus.

Uitschrijven

Ontvang je momenteel het tijdschrift al, maar wil je je uitschrijven?

Mail naar inzicht@provincieantwerpen.be  

Contact

Provincie Antwerpen
Koningin Elisabethlei 22 
2018 Antwerpen
T: 03 240 50 11
info@provincieantwerpen.be

Heb je vragen bij artikels of suggesties voor nieuwe onderwerpen, contacteer de redactie van InZicht dan via inzicht@provincieantwerpen.be

InZicht – digitale nieuwsbrief

Schrijf je in op de tweemaandelijkse digitale nieuwsbrief InZicht en blijf op de hoogte van al het economisch nieuws uit onze provincie! Kies de nieuwsbrief die je wil ontvangen.

Nieuws