Magazine InZicht

Ondernemers staan voor grote economische uitdagingen: duurzame en betaalbare energie, een krappe arbeidsmarkt, voldoende en geschikte ruimte en terreinen vinden om te ondernemen. Daarbij hebben start-ups aangepaste ondersteuning nodig om innovatie aan te moedigen. Samenwerking tussen ondernemingen, kennisinstellingen en overheden creëert kansen op al deze vlakken. 

Cover magazine InZicht 2e editie

InZicht april 2018: themadossier stimuleren van ondernemerschap

Met meer dan 140.000 ondernemingen is de provincie Antwerpen een ondernemende provincie en het aantal ondernemingen neemt elk jaar toe.

Starten is de eerste stap. Het tweede nummer van InZicht focust op het stimuleren van ondernemerschap en innoveren binnen ondernemen. Zo laten we een aantal jonge ondernemers aan het woord en belichten we initiatieven die starters en doorstarters helpen om door te groeien tot bloeiende bedrijven.

Download InZicht

Je kunt InZicht hieronder downloaden.

Interesse om dit tijdschrift te ontvangen?  

Abonneer je dan via het inschrijvingsformulier en ontvang InZicht twee keer per jaar gratis in je brievenbus.

Uitschrijven

Ontvang je momenteel het tijdschrift al, maar wil je je uitschrijven?

Mail naar inzicht@provincieantwerpen.be  

Contact

Provincie Antwerpen
Desguinlei 100 
2018 Antwerpen
T: 03 240 50 11
info@provincieantwerpen.be

Heb je vragen bij artikels of suggesties voor nieuwe onderwerpen, contacteer de redactie van InZicht dan via inzicht@provincieantwerpen.be

InZicht – digitale nieuwsbrief

Schrijf je in op de tweemaandelijkse digitale nieuwsbrief InZicht en blijf op de hoogte van al het economisch nieuws uit onze provincie! Kies de nieuwsbrief die je wil ontvangen.