Begeleiding Europese fondsen

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn projectidee?

Er zijn meerdere Europese subsidiefondsen. Provincie Antwerpen kiest samen met jou het fonds uit dat het best past bij jouw projectidee. Daarnaast helpen we bij het zoeken naar (internationale) partners. Ook krijg je advies over het schrijven van een project. Als je project is goedgekeurd, helpen we je met vragen over de praktische zaken die bij een Europees project komen kijken. Hierdoor wordt ook jouw project een succes.

Indienen projectidee

De nieuwe programmaperiode komt eraan. Er zijn heel wat mogelijkheden binnen diverse thema's, we bekijken graag met jou wat de opties zijn. Bezorg ons alvast je projectidee en we nemen spoedig contact met je op.

Provinciale cofinanciering

Het provinciebestuur moedigt de ontwikkeling van Europese projecten aan via provinciale cofinanciering. Zo krijgen projecten sneller hun financieringsplan rond én neemt het aantal projecten dat Europese steun aanvraagt of ontvangt in de provincie Antwerpen toe. Lees meer over de mogelijkheden van provinciale cofinanciering.

Projecten in onze provincie

Er zijn veel projecten in onze provincie die geld kregen van Europa.  Neem een kijkje op www.europabijons.be om ze te ontdekken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over Europese subsidiemogelijkheden in onze provincie. Door je in te schrijven, verklaar je je akkoord met de privacyverklaring van de provincie Antwerpen. Bekijk de laatste nieuwsbrief.