Biolandbouw

Toegang tot onderzoeksresultaten

Ben je op zoek naar kennis en advies? Het praktijkonderzoek van de provincie Antwerpen is een inspiratiebron voor elke landbouwer.  Veel onderzoeksthema’s spelen immers ook binnen de bio-landbouw. Denk maar aan het selectief droogzetten van koeien, het optimale stalklimaat bij kippen of het gebruik van nutriënten in serres.

Op de pagina ‘publicaties’ vind je een overzicht van enkele onderzoeksrapporten die zeker interessant zijn voor bio-landbouwers. Meer onderzoeksresultaten vind je op de pagina’s van onze verschillende praktijkcentra. Schrijf je zeker ook in op hun nieuwsbrieven. Zo blijf jij op de hoogte van het landbouwonderzoek!

Ben je pluimveehouder? Klik dan hier voor meer informatie over de bio-bedrijfsbegeleiding van het Proefbedrijf Pluimveehouderij.

Toegang tot subsidiekanalen

Wil je iets op poten zetten? De provincie Antwerpen beschikt over verschillende subsidiekanalen die we optimaal inzetten ter ondersteuning van alle productiemodellen binnen de landbouwsector.

Toegang tot hoeve- en streekproducten

Doe je aan thuisverkoop? Of verkoop je je producten via een ander lokaal kanaal? Dan horen je producten zeker thuis op de website www.lekkersmetstreken.be. Deze website is de toegangspoort van consumenten en horeca-uitbaters tot het uitbreide aanbod lokale producten uit onze provincie. Zo worden je producten ineens bekend bij een breed publiek.