webinar Wel in je vel op school (t.v.v. De Warmste Week)

Datum/uur
  • donderdag 9 december 2021 van 19 uur tot 21 uur
Status
Uiterste inschrijfdatum
woensdag 8 december 2021
Doelgroepen
  • Niet niveaugebonden

  • Leerkrachten

Prijs

vrije bijdrage

Wel in je vel op school

De job van leerkracht wordt vaak onderschat. Toch is de rol van leerkracht enorm waardevol en de impact op leerlingen enorm groot. Hoe zorg je voor verbinding met je leerlingen en met jezelf? Kom het ontdekken tijdens deze online webinar.

Tijdens deze interactieve webinar staan we stil bij wie jij bent als leerkracht en hoe we de leerlingen (en hun ouders) beter leren kennen. Door in te zetten op het delen van eigen kwetsbaarheid, creëer je een band, een warme relatie waardoor leerlingen zich gezien en gehoord voelen.
Daarnaast hebben we ook aandacht voor de leerkracht zelf. Hoe houden we de balans tussen zorg geven en zorg dragen/krijgen?

 

DOOR WIE?

Griet Severeyns geeft opleiding en vorming over cultuurcompetent en cultuursensitieve hulpverlening/onderwijs bij Vormingscentrum Hivset. Daarnaast geeft ze les op AP Hogeschool binnen de opleiding graduaat orthopedagogisch begeleider. Eerder werkte ze als hulpverlener met mensen met migratieachtergrond, meer bepaald jongeren en families op de vlucht. 

VOOR WIE?

alle onderwijzers (kleuter, lager, secundair, hoger onderwijs)

 

BETALING & ANNULATIEPROCEDURE

Voor deze leeractiviteit stort je een vrije bijdrage op BE39 0910 1979 6719. Vermeld in de mededeling 'Warmste Week 2021'.

Dit jaar kies je niet langer zelf een goed doel, maar gaat je ingezamelde geld naar naar het DWW Fonds. Het geld uit het DWW Fonds wordt gebruikt om in 2022 projecten te realiseren rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’.

Deze projecten zullen er samen voor zorgen dat er meer mensen 'Kunnen zijn wie je bent', want dat is het thema van De Warmste Week van dit jaar. 

 

ANNULATIEPROCEDURE:

* Aanvrager: De deelnemer kan de inschrijving tot 7 dagen vóór de workshop annuleren.

* docAtlas: In geval van overmacht kan docAtlas een vorming annuleren. DocAtlas verwittigt de personen die zich inschreven dan zo snel mogelijk.