Vier de Week van de Leerkracht in docAtlas

publish date
20.09.2021

Week van de Leerkracht

Op dinsdag 5 oktober vieren we in België elk jaar de Dag van de Leraar. DocAtlas zet traditiegetrouw leerkrachten in de bloemetjes op die dag. Dit jaar maken we er zelfs gewoon een week van. Kom in de week van 5 tot 8 oktober tijdens onze openingsuren (met advies*) langs en hernieuw je lidmaatschap gratis! Leerkrachten krijgen er bovendien een leuke verrassing bij.

Ben je nog geen lid? Dan kun je je in docAtlas tijdens deze week gratis lid maken óf je kunt je registreren via dit digitaal formulier. Via het formulier geef je ons de nodige gegevens door om een voorlopig lidmaatschap aan te maken. Je krijgt je gratis lidkaart wanneer je voor het eerst langskomt tijdens de openingsuren (met advies*). Langskomen om dat lidmaatschap te verzilveren kan tot eind 2021.

 

*In docAtlas Turnhout kun je je bestaande lidmaatschap vernieuwen en de beloofde verrassing in ontvangst nemen tijdens de openingsuren met advies. Van 6 tot 16 oktober is de Bibliotheek Turnhout gesloten. Langskomen tijdens de openingsuren met zelfuitleen is in die periode niet mogelijk. Tijdens de openingsuren met advies komen we de deur graag voor je openmaken. Je belt dan even op 014 72 40 20 of je begeeft je naar het onthaal van De Warande en vraagt daar naar docAtlas.