Leren @ docAtlas

Vorming@docAtlas

Wil je een steuntje in de rug om met onze leermiddelen rond bepaalde thema’s aan de slag te gaan? In groep nadenken over taalbeleid of diversiteit? Tijdens een vorming krijg je een theoretisch kader, doe je mee aan interactieve oefeningen en maak je kennis met een schat aan leermiddelen, spelletjes en boeken. Een vorming is steeds op maat van je vraag, zowel in één van onze vestigingen, online of op locatie.

Alle vormingen uit ons open aanbod kunnen ook als vorming op maat aangeboden worden.

 

Duur: een dagdeel
Locatie: docAtlas Antwerpen, docAtlas Turnhout, online of op eigen locatie
Richtprijs: € 380
Vraag een vorming@docAtlas aan

Wegwijs@docAtlas

Heb je graag wat meer info over de  inhoud en werking van onze bibliotheek? Dan is wegwijs@docAtlas iets voor je groep. Na deze sessie heb je een goed zicht op de collecties, de zoekkneepjes van de online catalogus en het vindplaatssysteem in de bib. De sessie sluit af met een korte rondleiding in de bib.

 

Duur: 1.15 tot 1.30 uur
Locatie:  docAtlas Antwerpen, docAtlas Turnhout, online 
Prijs: € 15 per sessie
Vraag een wegwijs@docAtlas aan

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

Welkom@docAtlas

Wil je met je collega’s graag een aantal materialen van dichtbij bekijken? Een spel uitproberen? Dan is de welkom@docAtlas de geschikte formule. Je maakt een selectie uit de online catalogus of je vraagt ons om interessante materialen rond een bepaald thema of voor een bepaalde doelgroep uit te zoeken. Wij leggen dan alles voor je klaar ter inzage. 

 

Duur: van 1 uur tot een halve dag
Locatie:  docAtlas Antwerpen, docAtlas Turnhout, online
Prijs: € 15 per sessie
Vraag een welkom@docAtlas aan

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

Rondleiding@docAtlas

Wil je met je (samen met collega's) een bezoek aan docAtlas brengen en daarbij onder begeleiding van een medewerker kennis maken met ons aanbod?

 

Duur: maximaal 15 minuten
Locatie:  docAtlas Antwerpen of docAtlas Turnhout
Prijs: gratis
Vraag een rondleiding@docAtlas aan

Vormingen van partners

Als gids in het brede onderwijsveld filtert docAtlas interessante leeractiviteiten of vormingen die aansluiten bij één van onze collecties. De selectie kun je vinden op ons Pinterestbord Vormingen.

Open aanbod

Naast de leermomenten op aanvraag worden er ook regelmatig vormingen en workshops georganiseerd in open aanbod. Deze vind je in de kalender.