Leren @ docAtlas

Een vorming aan leerkrachten in docAtlas

Vorming@docAtlas

Wil je een steuntje in de rug om met onze leermiddelen rond bepaalde thema’s aan de slag te gaan? In groep nadenken over taalbeleid of diversiteit? Tijdens een vorming krijg je een theoretisch kader, doe je mee aan interactieve oefeningen en maak je kennis met een schat aan leermiddelen, spelletjes en boeken.Een vorming is steeds op maat van je vraag.

Momenteel kan een vorming op maat in één van onze vestigingen enkel voor groepen met maximaal 6 deelnemers. Een vorming op verplaatsing is echter ook mogelijk.

Duur: een dagdeel
Locatie: docAtlas Antwerpen of Turnhout of op verplaatsing
Prijs: € 380
Vraag een vorming@docAtlas aan

Wegwijs@docAtlas

Heb je graag wat meer info over de  inhoud en werking van onze bibliotheek? Dan is wegwijs@docAtlas iets voor je groep. Na deze sessie heb je een goed zicht op de collecties, de zoekkneepjes van de online catalogus en het vindplaatssysteem in de bib. De sessie sluit af met een korte rondleiding in de bib.

De Wegwijs@docAtlas in één van onze vestigingen is momenteel enkel mogelijk voor groepen met maximaal 6 deelnemers en op bepaalde dagen.

In docAtlas Antwerpen kan een Wegwijs@docAtlas voor groepen tot zes deelnemers op maandag en op vrijdagnamiddag.

In docAtlas Turnhout kan een Wegwijs@docAtlas voor groepen tot zes deelnemers op maandag en op donderdag.

Voor grotere groepen bieden wij een digitaal alternatief aan. Aarzel niet om ons te contacteren indien je hier graag meer informatie over wil ontvangen.

Duur: 1.15 tot 1.30 uur
Locatie:  docAtlas Antwerpen of Turnhout (voor groepen tot en met 6 deelnemers) / online (voor groepen met meer dan 6 deelnemers)
Prijs: € 15 per sessie
Vraag een wegwijs@docAtlas aan

Welkom@docAtlas

Wil je met je collega’s graag een aantal materialen van dichtbij bekijken? Een spel uitproberen? Dan is welkom@docAtlas de geschikte formule. Je maakt een selectie uit de online catalogus of je vraagt ons om interessante materialen rond een bepaald thema of voor een bepaalde doelgroep uit te zoeken. Wij leggen dan alles voor je klaar ter inzage. 

De Welkom@docAtlas in één van onze vestigingen is momenteel enkel mogelijk voor groepen met maximaal 6 deelnemers. Voor grotere groepen bieden wij een digitaal alternatief aan. Aarzel niet om ons te contacteren indien je hier graag meer informatie over wil ontvangen.

Duur: van 1 uur tot een halve dag
Locatie:  docAtlas Antwerpen of Turnhout (voor groepen tot en met 6 deelnemers) / online (voor groepen met meer dan 6 deelnemers)
Prijs: € 15 per sessie
Vraag een welkom@docAtlas aan

Vormingen van partners

Als gids in het brede onderwijsveld filtert docAtlas interessante leeractiviteiten of vormingen die aansluiten bij één van onze collecties. De selectie kun je vinden op ons Pinterestbord Vormingen.

Open aanbod

Naast de leermomenten op aanvraag worden er ook regelmatig vormingen en workshops georganiseerd in open aanbod. Deze vind je in de kalender.