Meertaligheid & Talenbeleid op school: in docAtlas Antwerpen

We bieden twee sessies onder dit overkoepelende thema aan. Je kunt je voor beide sessies inschrijven of voor één van de twee. Om optimaal met je school aan de slag te gaan rond dit thema raden we één van de volgende opties aan:

* een persoon beide sessies volgt

* een leerkracht de eerste sessie volgt en een directielid, taalcoach of lid van het zorgteam de tweede sessie.

 

Sessie 1: Talige diversiteit in mijn klas: een hefboom naar Nederlandse taalvaardigheid! - 15/11/2019 van 9.30 tot 12.30

Sessie 2: Naar een open talenbeleid op school met de steun van thuistalen! - 29/11/2019 van 9.30 tot 12.30

*
*
*
*
*
 
*
*

Betaling:

Deze vorming kost 40 euro per persoon. Je betaalt na de vorming, bij ontvangst van onze factuur.

Annulatieprocedure:

Aanvrager:
De deelnemer kan de inschrijving tot 7 dagen vóór de workshop kosteloos annuleren.

docAtlas:
In geval van overmacht kan docAtlas een vorming annuleren. DocAtlas verwittigt de personen die zich inschreven dan zo snel mogelijk.

Privacy

Alle gegevens die u persoonlijk, via de webformulieren of via verdere communicatie over uw vraag, aanvraag of inschrijving doorgeeft, worden door docAtlas verwerkt conform de toepasselijke wetgeving inzake privacy (verordening (EU) 2016/679). Ze zullen uitsluitend worden gebruikt voor: het organiseren en administratief afronden van de vraag, activiteit en/of ontlening en het jaarlijks geanonimiseerd kunnen rapporteren over onze dienstverlening. Wij geven geen persoonsgegevens aan derden door en gebruiken de gegevens die u hier ingeeft niet voor marketingdoeleinden. U heeft o.a. het recht om uw gegevens te raadplegen, te verbeteren, te wissen. Voor meer informatie en voor de uitoefening van uw rechten verwijzen wij u door naar de disclaimer op deze website waar u ons privacybeleid kan terug vinden of onze functionaris gegevensbescherming: DPODESE@provincieantwerpen.be.