Volg een vorming

Welkom@docAtlas

Wil je met je zomerschoolcollega’s graag relevante materialen van dichtbij bekijken? Een spel uitproberen? Kamishibaiverhalen of activerende werkvormen leren kennen? Dan is de welkom@docAtlas de geschikte formule. Je maakt een selectie uit de online catalogus of je vraagt ons om interessante materialen rond de focus en doelgroep van jouw zomerschool uit te zoeken. Wij leggen dan alles voor je klaar om te bekijken en uit te proberen.

Aansluitend een koffer vol materialen voor de zomerschool samenstellen  en meteen meenemen is ook mogelijk. 

Duur: van 1 uur tot een halve dag
Locatie:  docAtlas Antwerpen, docAtlas Turnhout, online
Prijs: € 15 per sessie

Vorming op maat van jouw zomerschool

Wil je een steuntje in de rug om met onze educatieve leermiddelen op jouw zomerschool aan de slag te gaan? In groep nadenken over woordenschatverwerving, het efficiënt organiseren van een taalstimulerende speel- en leeromgeving? Tijdens een vorming krijg je een theoretisch kader, doe je mee aan interactieve oefeningen en maak je kennis met een schat aan leermiddelen, spelletjes en boeken. Een vorming is steeds op maat van je vraag, zowel in één van onze vestigingen, online of op locatie.

 

Alle vormingen uit ons open aanbod kunnen ook als vorming op maat aangeboden worden.

Duur: een dagdeel
Locatie: docAtlas Antwerpen, docAtlas Turnhout, online of op eigen locatie
Richtprijs: € 380

Provincie Antwerpen Leert

Logo provincie Antwerpen leert

Op de website van Provincie Antwerpen Leert vind je heel wat informatie en inspirerende filmpjes geordend volgens jouw rol op de zomerschool: organisator, coördinator of begeleider/vrijwilliger.

Via de agendalink krijg je een overzicht van de ingeplande webinars, intervisies en vormingen voor zomerschoolmedewerkers. 

Inschrijven voor één of meerdere sessies uit het aanbod van Provincie Antwerpen Leert doe je via onderstaande inschrijfknop.