Inschrijvingsformulier voor praktijklessen

praktijkles_2

Tijdens praktijklessen of een praktijkweek leren landbouwstudenten hoe je veilig omgaat met dieren, hoe je koeien toiletteert, hoe je de conditiescore bepaalt, hoe je de kwaliteit van ruwvoer beoordeelt en hoe je de melkrobot gebruikt. Schrijf je hieronder in voor je praktijkles en laat ons weten welke materialen je nodig hebt. 

Aanvraag praktijkles Hooibeekhoeve

Algemene informatie

*
*
*
*
*

Specifieke informatie

 
*
In het tekstvak kun je meerdere data of periodes noteren
*
In het tekstvak kun je meerdere tijdstippen noteren. Indien je niet gebonden bent aan een tijdstip, noteer je 'vrij te kiezen'.
*
*
*
 
*
 
*
Heb je bijkomende vragen of wensen? Noteer ze dan hier.

Door dit inschrijvingsformulier in te vullen, verklaar je je akkoord met de privacyverklaring van de provincie Antwerpen. Je contactgegevens worden enkel gebruikt bij de verdere behandeling van jouw vraag en worden niet gedeeld met derden. In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake privacy heb je o.a. het recht om je gegevens te raadplegen, te verbeteren, te wissen. Wens je inzage in je gegevens, wens je deze te verbeteren of te wissen, dan kun je een aanvraag doen via onze website. Daar vind je ook meer informatie over ons privacybeleid.