Inschrijvingsformulier boerderijbezoek professionelen

Niet professioneel bezig met landbouw? Dan leiden onze landbouwgidsen jou graag rond op ons bedrijf. Een bedrijfsbezoek voor niet-professionelen kan je hier boeken. 

 

Je kan een bezoek boeken op weekdagen, met uitzondering van woensdag.

Algemene informatie

*
 
*

Specifieke informatie

*
Noteer hier waarover je graag meer uitleg zou willen krijgen
*
Bij voorkeur geven we je een volledige rondleiding zodat je de hele werking van ons bedrijf kan ontdekken. Als je enkel een specifieke vraag en weinig tijd hebt, is het natuurlijk niet verplicht.
*
In dit tekstvak kan je meerdere data of periodes noteren
*
In dit tekstvak kan je meerdere tijdstippen noteren. Indien je niet gebonden bent aan een tijdstip, noteer je 'vrij te kiezen'.
*

Door dit inschrijvingsformulier in te vullen, verklaar je je akkoord met de privacyverklaring van de provincie Antwerpen. Je contactgegevens worden enkel gebruikt bij de verdere behandeling van jouw vraag en worden niet gedeeld met derden. In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake privacy heb je o.a. het recht om je gegevens te raadplegen, te verbeteren, te wissen. Wens je inzage in je gegevens, wens je deze te verbeteren of te wissen, dan kun je een aanvraag doen via onze website. Daar vind je ook meer informatie over ons privacybeleid.