Groepsaankoop groene stroom en gas particulieren

deelnemers schreven zich al in

Je kan vrijblijvend en gemakkelijk inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en/of gas. Op 11 oktober wordt in een veiling de energieleverancier met het beste aanbod bepaald. Uiterlijk op 27 oktober ontvang je van ons het aanbod berekend voor je verbruik.Als je dit accepteert volgt een eenvoudige overstap naar een voordelig en groen energiecontract.

In 2016 hebben 114.000 gezinnen zich ingeschreven. Zij ontvingen een persoonlijk voorstel berekend op het opgegeven verbruik. Meer dan 84.000 gezinnen hebben het voorstel aanvaard en stapten vanaf 1 januari 2017 over naar een voordeliger en groen energiecontract.

Waarom deelnemen?

  • Vrijblijvend en gemakkelijk
  • Ontvang een persoonlijk voorstel
  • Bespaar gemiddeld €200
  • Ruim 178.000 gezinnen stapten reeds over via voorgaande groepsaankopen
  • De overstap wordt volledig verzorgd

Iedereen die dit jaar een aanbod van de groepsaankoop wil ontvangen, dient zich hier, vrijblijvend, voor in te schrijven. Ook als je één van de voorbije jaren voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via de groepsaankoop), kan je mogelijk nog besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen dan waar je oorspronkelijk voor koos.