Netwerkdag NME EDO

28.02.19 - Klaar voor een nieuw klimaat?!

We weten het intussen allemaal: de massale uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen zorgen ervoor dat de aarde opwarmt en onze leefomgeving onder druk komt te staan. Wereldwijd zijn talrijke klimaatacties nodig om de milieu-impact drastisch te verminderen.

Tijdens deze netwerkdag kom je te weten hoe jij met je klas of groep ook je steentje kan bijdragen. In de verschillende presentaties en workshops ontdek je talrijke nieuwe invalshoeken en speelse, interactieve manieren om zelf mee aan de slag te gaan.

Je kiest zelf aan welke workshops je deelneemt en in welke thema’s je je verder wil verdiepen. Tussendoor kan je contacten leggen met collega’s uit het ruime werkveld. 

Doelgroep

Iedereen die met kinderen, jongeren en volwassenen werkt rond natuur- en milieueducatie of educatie voor duurzame ontwikkeling.
Tijdens deze editie zal er extra aandacht gaan naar het aanbod voor leerlingen uit het lager en secundair onderwijs.

Locatie

Deze netwerkdag gaat door in het vernieuwde educatief centrum van Hooibeekhoeve in Geel.
Op het einde van de dag kan je ook kennis maken met hun educatieve werking en een bezoek brengen aan het praktijkbedrijf voor melkvee en voedergewassen.

Inschrijvingen

Hou alvast donderdag 28 februari van 9u tot 16.15u vrij in je agenda. De inschrijvingen starten op vrijdag 30 november 2018.

Je schrijft je best snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.