Infonamiddag: 30 jaar PIH-grootkeukenhygiëne en 2020: duurzaam en tegen verspilling!

Welkom in het nieuwe Provinciehuis voor onze infonamiddag 

Onze dienst hygiënebegeleiding van grootkeukens bestaat 30 jaar. Al die jaren van duizenden bezoeken, kilometers beeldmateriaal, miljoenen temperatuurmetingen, mogen we niet voorbij laten gaan. Een terugblik op het verleden en een blik op het heden tonen ons hoe men is omgegaan met hygiëne doorheen de tijd. 

In 2020 staan duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling centraal.
Beide onderwerpen dringen zich op als antwoord op de grote impact die ze hebben op het milieu. Vandaag belichten we enkele projecten rond dit thema.

Datum
  • dinsdag 28 april 2020 van 13 uur tot 17 uur
Prijs
€ 60 per persoon - btw incl. (gratis voor instellingen onder contract)
Uiterste inschrijfdatum
dinsdag 21 april 2020
dessertjes

Deze infonamiddag is gratis voor personeel van organisaties onder contract bij de dienst Grootkeukenhygiëne van het PIH.
Andere geïnteresseerden betalen 60 euro per persoon (btw incl.).
Studenten betalen 20 euro per persoon (btw incl.).

Annulatie is mogelijk tot en met dinsdag 21 april 2020. Nadien wordt het inschrijvingsgeld niet meer terugbetaald.

Programma

13.00 uur    Verwelkoming en onthaal

13.50 uur    Inleiding tot de studienamiddag                
                      Jan De Haes, Gedeputeerde, Provincie Antwerpen

14.00 uur    Het Facilitair Bedrijf gaat de strijd aan tegen wegwerp
                      Britt Gevers, Agentschap Facilitair Bedrijf, Vlaamse Overheid, Productmanager Catering

14.40 uur    De strijd tegen voedselverspilling in grootkeukens   
                      Jasmien Wildemeersch, FoodWIN, Coördinator/expert grootkeukens   

15.20 uur    Overzicht 30 jaar grootkeukenhygïene PIH     
                      Rudy Calders, Cindy Pallemans en Nancy Tormans, PIH

16.00 uur    Feestelijke receptie