Studiedag PIH-grootkeukenhygiëne
Status
Datum
- donderdag 16 juni 2022 van 09.45 uur tot 15.30 uur
Prijs
gratis voor organisaties onder contract / € 75 per pers. (btw incl.) / € 25 voor studenten (btw incl.)
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 3 juni 2022
“Minder verspillen – Meer plantaardig”
Feesteditie: dienst grootkeukenhygiëne bestaat 30 jaar!
We kunnen met trots volgende onderwerpen en sprekers voorstellen:
- Het Facilitair Bedrijf gaat de strijd aan tegen wegwerp
Lander Van den Heede, Agentschap Facilitair Bedrijf, Vlaams Overheid
- De strijd tegen voedselverspilling in grootkeukens
Johanna Meuwissen, FoodWIN
- Veggie voor grootkeukens: wat werkt er? En hoe groot is de vraag?
Maureen Vande Cappelle, EVAvzw
- Voedselverspilling vermijden in de (groot)keuken: hoe doe je dat?
Koen De Roover, FAVV
- Terugblik op 30 (+2) jaar PIH grootkeukenhygiëne
Team grootkeukenhygiëne, PIH
Tijdens de middag wordt er een feestelijke duurzame lunch aangeboden en is er tijd om te netwerken.
Reserveer alvast in je agenda: donderdag 16 juni, 9h45 – 15h30.
Voor alle vragen blijven wij telefonisch en via mail bereikbaar.
PIH, dienst Grootkeukenhygiëne

T
03 259 12 80
Organisator
PIH