Studiedag PIH-grootkeukenhygiëne

Status
Datum
  • donderdag 16 juni 2022 van 09.45 uur tot 15.30 uur
Prijs
gratis voor organisaties onder contract / € 75 per pers. (btw incl.) / € 25 voor studenten (btw incl.)
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 3 juni 2022

“Minder verspillen – Meer plantaardig”

Feesteditie: dienst grootkeukenhygiëne bestaat 30 jaar!

We kunnen met trots volgende onderwerpen en sprekers voorstellen:

  • Het Facilitair Bedrijf gaat de strijd aan tegen wegwerp
    Lander Van den Heede, Agentschap Facilitair Bedrijf, Vlaams Overheid
     
  • De strijd tegen voedselverspilling in grootkeukens
    Johanna Meuwissen, FoodWIN
     
  • Veggie voor grootkeukens: wat werkt er? En hoe groot is de vraag?
    Maureen Vande Cappelle, EVAvzw
     
  • Voedselverspilling vermijden in de (groot)keuken: hoe doe je dat?
    Koen De Roover, FAVV
     
  • Terugblik op 30 (+2) jaar PIH grootkeukenhygiëne 
    Team grootkeukenhygiëne, PIH

Tijdens de middag wordt er een feestelijke duurzame lunch aangeboden en is er tijd om te netwerken.

Reserveer alvast in je agenda: donderdag 16 juni, 9h45 – 15h30.

Voor alle vragen blijven wij telefonisch en via mail bereikbaar.

Organisator
PIH