Maak je fuifbus bekend

In al jouw flyers, affiches, op jouw website … verwijs je naar de provincie Antwerpen als ondersteunde overheid. Dit vul je aan met het logo van de provincie met een duidelijke link naar www.provincieantwerpen.be.

Je downloadt het logo op het merkplatform. Hou rekening met de richtlijnen rond het gebruik van het logo. Zo mag je het gekleurde logo enkel op een witte achtergrond gebruiken. Als dit niet mogelijk is, gebruik je best de witte of zwarte variant.  

Ten laatste zes weken voor jouw fuif informeer je mogelijke fuifgangers dat er fuifbussen zullen zijn en op welke uren die rijden (via flyers, affiches, website ...). De uurregeling hang je ook aan elke stopplaats, op de fuif zelf en op de fuifbus.

Fuifbussen door Lisa Deckers - Naft voor Provincie
Fuifbussen door Lisa Deckers - Naft voor Provincie

Voor de start van de eerste rit kleed je als fuiforganisator de bus aan als een herkenbare fuifbus met het voorziene pakket. Als verantwoordelijke zorg je ervoor dat op het einde van de ritten de buschauffeur al dit materiaal terug heeft. Zo kan hij het materiaal zonder probleem gebruiken voor een volgende fuif.

Hieronder vind je affiches die je kunt gebruiken om het aanbod van de fuifbussen vooraf en de dag zelf aan te kondigen. Enige wat je moet doen is de juiste uren en opstapplaatsen toevoegen.

Gebruik de term FUIFBUS en niet feestbus.