Wereldburgercampagne

Samen met striptekenaar Steven De Rie ontwikkelden we 6 types wereldburgers, die elk model staan voor een engagement voor een betere wereld, waarin duurzaamheid en solidariteit centraal staan.  Vaak zal je je herkennen in meerdere van de voorgestelde types. Net zo goed zijn er nog vele andere types te bedenken die bijdragen aan betere wereld voor iedereen, hier én in minder ontwikkelde landen. 

 

Gratis wereldburgercampagne in je gemeente ?

Op maat van de gemeenten ontwikkelden we gratis uitleenpakketten, ideaal voor een tijdelijke sensibiliserende actie in bibliotheken, culturele centra of de inkomhal van het gemeentehuis. Inzetbaar in binnenruimten, overal waar er voldoende passage is of waar inwoners soms ook eventjes moeten wachten. 

Interactieve wereldburgerstand op evenementen

Speciaal voor (buiten)evenementen is er nog meer materiaal beschikbaar. Zo zijn er verschillende spandoeken (op formaat van een herashekwerk), zoekplaat, strandstoelen, strips én festivalbandjes per type wereldburger. Dit materiaal kan kosteloos uitgeleend worden, maar enkel voor standen die ook effectief bemand worden. 

Als jullie evenement ook een groot publieksbereik verwacht, met ook bezoekers van buiten je gemeente, dan kunnen wij je ook ondersteunen met de standopbouw en -bemanning. 

Wereldbeeld-verruimende filmpjes in het onthaal van het gemeentehuis ?

Heb je een televisie of digitaal infoscherm in je gemeentehuis? Dan hebben wij een uniek filmpje waarmee de kijker aan de slag kan om na te denken welk van de 6 types wereldburger het best bij hen past.

Wij leveren het filmpje digitaal aan via USB-stick of zenden deze door via het internet.