Reservatieformulier verblijfscentrum

Door het reservatieformulier te verzenden ga je akkoord met de verblijfsvoorwaarden van het APB Vormingscentrum. Bij de bevestiging van je reservatie per mail wordt deze als definitief beschouwd. Er volgt geen aparte overeenkomst meer. Een voorschotfactuur zal wel spoedig volgen.

Reservatie verblijf

*
*
*
 

Samenstelling van de groep

*

Aangepaste tarieven

Een organisatie die niet automatisch recht heeft op het jeugdtarief kan hier enkel aanspraak op maken rekening houdend met de minimum voorwaarden en op voorwaarde dat de deelnemerslijst inclusief adressen en geboortedata wordt ingediend uiterlijk voor het einde van het verblijf.

 
 
 
 
*
 

Voor en na je verblijf

*
 
 

Reservatie lokalen

meer details over elk lokaal (afmetingen, capaciteit, ...) vind je in onze brochure en op de pagina 'Overzicht capaciteit lokalen'

 

Overige Zalen

 
 
 
 

Reservatie ondersteunende materialen

 

Ongeveer 10 weken voor begin van je verblijf ontvang je een formulier 'laatste inlichtingen' waarop je je laatste vragen en instructies over de technische ondersteuning kunt vermelden. Bij een verblijf met een complexe logistieke ondersteuning neem je best ruim vooraf contact op met de coördinator logistiek en uitleendienst.

Reservatie catering

Meer informatie omtrent het cateringsaanbod vind je op de pagina Restaurants en koffieshop. Houd er rekening mee dat het niet toegelaten is zelf dranken en voeding mee te brengen in het centrum. 

*
 
 

Heb je toch nog een culinaire wens die niet in ons standaardpakket voorkomt? Contacteer dan onze coördinator catering op het nummer 03/312.80.33. Hij staat voor je klaar om een voorstel op maat uit te werken.

Gegevens organisatie

*
 
*
*
*
*
 
*
 

Facturatie gegevens

*
Geef hier je BTW- of ondernemingsnummer in. Als je dat niet hebt, typ dan 'geen'.
*
 
 
 
 
 
*
 

Door je reservatie te verzenden verklaar je je akkoord met de privacyverklaring van de provincie Antwerpen.