Veiligheids­instituut

Je kent ons van onze opleidingen preventieadviseur of onze VCA-examens, maar we zijn zoveel meer dan dat. Neem een kijkje in ons aanbod onderaan. In ieder geval: welkom in ons open en warme huis!

Preventiemaatregelen coronavirus - update 20/04/2021

Het Veiligheidsinstituut blijft open en garandeert de continuïteit van haar activiteiten in overeenstemming met de geldende maatregelen ter beheersing van de corona pandemie. Hierbij staan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en cursisten op de eerste plaats. We zetten daarom maximaal in op thuiswerk en online leeralternatieven. Concreet bieden we alle opleidingen en groepsbezoeken online aan, en dit voorlopig tot eind mei. VCA-examens en VCA-opleidingen, examens en workshops van onze opleidingen preventieadviseur vinden wel fysiek plaats, met bijzondere aandacht voor preventieve maatregelen. Eind mei volgt een evaluatie over de context voor onze opleidingen en groepsbezoeken.  

Wij rekenen op het burgerschap en begrip van éénieder om samen de pandemie te beheersen. Voor verdere vragen, contacteer ons via toon.debelder@ap.be.

Volg ons...

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwe initiatieven en schrijf je in op onze nieuwsbrief op maat. Of volg ons op Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube en Slideshare