Veiligheids­instituut

Je kent ons van onze opleidingen preventieadviseur of onze VCA-examens, maar we zijn zoveel meer dan dat. Neem een kijkje in ons aanbod onderaan. In ieder geval: welkom in ons open en warme huis!

Preventiemaatregelen coronavirus - update 18/01/2021

Het Veiligheidsinstituut blijft open en garandeert de continuïteit van haar activiteiten in overeenstemming met de geldende maatregelen ter beheersing van de corona pandemie. Hierbij staan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en cursisten op de eerste plaats. We zetten daarom maximaal in op thuiswerk en online leeralternatieven.
Voor activiteiten waarbij contactonderwijs noodzakelijk is, zal dit volgens de heersende maatregelen georganiseerd worden: we scheiden maximaal circulatiestromen, we hebben grote lokalen ingericht waarbij de fysieke afstand kan gegarandeerd worden, de ventilatie is geoptimaliseerd en wordt gemonitord a.d.h.v. CO²-meters, pauzemomenten worden gescheiden, mondneusmasker is verplicht en catering wordt niet aangeboden. We brengen de ingeschreven deelnemers persoonlijk op de hoogte via een mail instructie.  

Wij rekenen op het burgerschap en begrip van éénieder om samen de pandemie te beheersen. Voor verdere vragen, contacteer ons via toon.debelder@ap.be.

Volg ons...

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwe initiatieven en schrijf je in op onze nieuwsbrief op maat. Of volg ons op Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube en Slideshare