Veiligheids­instituut

Wil je een opleiding tot preventieadviseur volgen, een opleiding VCA voor leidinggevenden of ben op zoek naar een vervolgopleiding als preventieadviseur? Misschien heeft jouw bedrijf een specifieke opleidingsvraag rond welzijn op het werk? We werken graag een opleiding op maat voor je uit. Want ja, we zijn nu eenmaal specialist in opleidingen rond welzijn op het werk. Maar er is meer.

Onze didactische ruimte is uniek in haar soort. Groepen die kiezen voor een educatieve (halve) dag, ontdekken er thema's zoals ergonomie, lawaai, brand, ... Iedereen is bovendien welkom in ons informatiecentrum, dat je gratis helpt om informatie te krijgen over veiligheid en welzijn op het werk. Zou je graag een VCA-attest behalen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Neem zeker ook een kijkje bij onze campagne 'Kop Op!' en ontdek of jij nog wel een gezonde relatie hebt met je smartphone. 

Blijf je graag op de hoogte van alle activiteiten en het aanbod van het Veiligheidsinstituut? Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief, en je krijgt 2-maandelijks al ons nieuws in je mailbox.
258 mensen namen deel aan de Navorming voor preventieadviseurs in 2017
730 scholen bestelden ons gratis lespakket gezond beeldschermwerk
82 nieuwe preventieadviseurs studeerden vorig schooljaar af na een intensieve opleiding
52.903 leerlingen gebruik(t)en het lespakket rond gezond beeldschermwerk