Bedrijven

In onze didactische ruimtes ontdek je 7 modules rond welzijn op het werk en veiligheid thuis. Ze zijn stuk voor stuk verpakt in educatieve stands boordevol praktische proefjes, beeldmateriaal en verrassende toepassingen. A.d.h.v. praktijkvoorbeelden en experimenten leer je bewust om te gaan met gevaren en risico’s in je omgeving.

Zowel de mensen op de werkvloer, de leden van het CPBW als medewerkers van de hiërarchische lijn vinden hier hun gading. Onderwerpen zoals bv. brand, ergonomie of lawaai zijn belangrijk voor elke onderneming. We stemmen de uitwerking van deze thema’s dan ook graag af op jouw voorkennis en leefwereld. 

Een groepsbezoek aan de didactische ruimte is erkend in functie van het Opleidingsfonds dienstencheques. Het erkenningsnummer is e943. 

Bekijk de verschillende thema’s en de mogelijkheden om ze te combineren hieronder. Je keuze gemaakt? Raadpleeg onze pagina met praktische info én contactgegevens en reserveer je groepsbezoek in 1-2-3.

Koppel je graag het nuttige aan het aangename? Steek dan de straat over en bezoek er de vernieuwde brouwerij De Koninck.