Scholen

In onze didactische ruimtes ontdek je 7 modules rond welzijn op het werk en veiligheid thuis. Stuk voor stuk zijn ze verpakt in educatieve stands boordevol praktische proefjes, beeldmateriaal en verrassende toepassingen. Onze docent stemt zijn verhaal steeds af op de leef- en werkwereld van de bezoekers. A.d.h.v. praktijkvoorbeelden en experimenten leer je bewust om te gaan met gevaren en risico’s in je omgeving, zowel op het werk als thuis.

Hoe voelt het om lawaaidoof te zijn? Hoe kan een klein schepje stof ontploffen? Hoe creëren we een veiligere omgeving voor onze grootouders, kinderen of kleinkinderen? Zitten we te veel achter onze schermpjes? Waarom doet mijn rug dikwijls pijn … Enkele van de vele vragen waarover we ons kunnen buigen bij een bezoek aan onze didactische ruimte.

Ook kan je je keuze perfect  laten aansluiten bij je eventuele voorbereiding op een examen Basisveiligheid VCA. Heel wat van de daartoe behandelde items kunnen ook bij ons aan bod komen.

Bekijk de verschillende thema’s en de mogelijkheden om ze te combineren hieronder. Je keuze gemaakt? Raadpleeg onze pagina met praktische info én contactgegevens en reserveer je groepsbezoek in 1-2-3.