Praktisch

Reserveren van een doe-koffer 

De doe-koffer van je dromen gevonden in ons aanbod? Een reservatie aanvragen doe je via het juiste formulier:

We beantwoorden je aanvraag zo snel mogelijk en sturen je een bevestiging van je reservatie. 

Transportkeuze

Zelf afhalen en terugbrengen in Berchem

De doe-koffers zien eruit als flightcases met uitschuifbaar handvat en twee wieltjes. Je kan ze perfect vervoeren met de (benen)wagen maar niet op de fiets of op het openbaar vervoer. 

Het Veiligheidsinstituut bevindt zich in de Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem. Hoe je daar geraakt, lees je op de pagina bereikbaarheid. Ophalen en terugbrengen kan van 8.30 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur. Als je de koffer te laat terugbrengt, betaal je een boete van € 61/dag, vanaf 1/1/2022 is dat € 62/dag. Deze boete geldt ook voor een koffer ingeleverd na 16.30 uur.

Thuislevering en -afhaling

Geraak je moeilijk tot bij ons? Je kan de koffer ook door een koerierdienst laten vervoeren. Hou er rekening mee dat de koerierdienst langskomt binnen de kantooruren. Voor het transport heen en terug betaal je  € 51 (incl. btw) per koffer. Vanaf 1/1/2022 is de prijs voor het transport € 52.

Inhoud controleren

Voor je aan de slag gaat met de koffer, controleer je best of alle materialen in orde en aanwezig zijn. Dit doe je aan de hand van de bijgeleverde checklist. Als er iets niet in orde is, dan moet je dit uiterlijk de werkdag na afhaling aan het uitleenpunt melden (ten laatste om 14.30 uur). Waar mogelijk vervangen we ontbrekende of defecte stukken.

Op het einde van je ontleentermijn gebruik je dezelfde checklist om na te kijken of alles terug in de doe-koffer zit. Ontbreekt er toch iets of is er schade, dan contacteert het uitleenpunt je binnen de 3 werkdagen. De kosten voor herstel en/of vervanging zullen je aangerekend worden op basis van de prijslijst die in de koffer zit.

Contactpersoon Veiligheidsinstituut (Berchem)