Informatiecentrum Veiligheidsinstituut

Unieke collectie, unieke dienstverlening

Welzijn op het werk is onze specialiteit. Je krijgt informatie op basis van wat we vinden in boeken, tijdschriften, databanken en op websites. We hebben ook een unieke digitale collectie eindwerken van preventieadviseurs. De dienstverlening is gratis, voor iedereen. Wil je op bezoek komen, geef dan een seintje vooraf.

Inspiratie

Je vindt op deze website geen online catalogus. Om je een idee te geven van de beschikbare publicaties en onderwerpen zijn er inspiratielijsten beschikbaar. We kunnen de inspiratielijsten ook op maat verzorgen. Daarnaast publiceren we tweemaandelijks een lijst met nieuwe aanwinsten.

Wist je dat…

  • Onze service en de informatie zijn gratis. Boeken kan je gratis lenen en online documentatie is gratis beschikbaar. Een fotokopie kost € 0,05.
  • Via telefoon of mail staan we elke werkdag tot je dienst. Voor een bezoek ben je welkom tijdens kantooruren, mits een seintje vooraf. Ook tijdens de schoolvakanties beantwoorden we je vragen, uitgezonderd enkele sluitingsdagen.
  • We volgen de Welzijnswetgeving op de voet. Blijf mee op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsblog
  • Wetenschappelijk artikelen of boeken die we zelf niet bezitten, kunnen we opvragen bij andere bibliotheken. We informeren je vooraf over de prijs. 

De medewerkers van het informatiecentrum:

Peter, Willem en Herman