Welzijn op het werk, uitgave 2017

publish date
09.03.2017
boek Welzijn op het Werk

Het Veiligheidsinstituut lanceert een nieuwe editie van ‘Welzijn op het werk’. Het boek bestaat uit 44 brochures waarvan er 9 volledig herwerkt werden (zowel inhoudelijk als layoutmatig) en dit in samenwerking met CoBePrev. Centraal bij de herwerking staat de multidisciplinaire preventieadviseur van de toekomst, die op het vlak van elke welzijnsdiscipline mee kan werken met de specialist.

Als je met preventie bezig bent, blijft het handboek hét standaard naslagwerk over preventiebeleid, met een schat aan informatie en praktische tips voor preventiemaatregelen.
Een inhoudsopgave en samenvatting van de nieuwigheden in uitgave 2017 vind je in dit overzicht

Het boek wordt verwacht in de loop van mei 2017, maar je kan het nu al online bestellen.
De prijs is € 189 (+ € 8 verzendingskosten) met volgende hoeveelheidskortingen:

  • € 170 vanaf 25 stuks 
  • € 160 vanaf 100 stuks 

 

CoBePrev als partner

Als je lid bent van een vereniging die behoort tot CoBePrev kan je het boek bestellen aan het voordeeltarief van € 170 (+ € 8 verzendingskosten). Dit doe je via de website van jouw vereniging. Het voordeeltarief is niet cumuleerbaar met andere kortingen en wordt alleen toegekend als je bestelt via de website van jouw vereniging.

 

Eigenaars Welzijn op het werk uitgave 2011 en/of 2014

Als je al in bezit bent van uitgave 2014 of de eerdere update-paketten kocht, kan je je tot vrijdag 30 juni 2017 inschrijven voor het updatepakket 2017 (met de 9 nieuwe brochures + inleiding).
De vernieuwde brochures worden niet afzonderlijk verkocht.

Het pakket is verkrijgbaar voor € 72 (+ € 5,5 verzendingskosten) en zal in juli 2017 gedrukt en geleverd worden. Voor grote afnames gelden volgende hoeveelheidskortingen:

  • € 65/pakket vanaf 25 stuks
  • € 62/pakket vanaf 100 stuks

Als je lid bent van een vereniging die behoort tot CoBePrev kan je het pakket bestellen aan het voordeeltarief van € 65 (+ € 5,5 verzendingskosten)

Naast deze 9 brochures werden ook nog 12 andere hoofdstukken aangepast aan de actualiteit en de huidige stand van zaken van de wetgeving. Een opsomming van deze aanpassingen vind je in dit overzicht. Als je er zeker van wil zijn dat je over de meest actuele informatie beschikt voor alle hoofdstukken, investeer je best in een nieuw boek.

Volgende