Welzijn op het werk, uitgave 2017

publish date
09.03.2017
boek Welzijn op het Werk

Het Veiligheidsinstituut lanceert een nieuwe editie van ‘Welzijn op het werk’. Het boek bestaat uit 44 brochures waarvan er 9 volledig herwerkt werden (zowel inhoudelijk als layoutmatig) en dit in samenwerking met CoBePrev. Centraal bij de herwerking staat de multidisciplinaire preventieadviseur van de toekomst, die op het vlak van elke welzijnsdiscipline mee kan werken met de specialist.

Bovendien zal de nieuwe editie van het handboek ‘Welzijn op het werk’ steeds verwijzen naar de nieuwe Codex Welzijn op het werk van 28 april 2017

Als je met preventie bezig bent, blijft het handboek hét standaard naslagwerk over preventiebeleid, met een schat aan informatie en praktische tips voor preventiemaatregelen.
Een inhoudsopgave en samenvatting van de nieuwigheden in uitgave 2017 vind je in dit overzicht

Het boek wordt verwacht midden juli 2017, maar je kan het nu al online bestellen.
De prijs is € 189 (+ € 8 verzendingskosten) met volgende hoeveelheidskortingen:

  • € 170 vanaf 25 stuks 
  • € 160 vanaf 100 stuks 

 

CoBePrev als partner

Als je lid bent van een vereniging die behoort tot CoBePrev kan je het boek bestellen aan het voordeeltarief van € 170 (+ € 8 verzendingskosten). Dit doe je via de website van jouw vereniging. Het voordeeltarief is niet cumuleerbaar met andere kortingen en wordt alleen toegekend als je bestelt via de website van jouw vereniging.

 

Studentenprijs

Studenten bachelor of master krijgen korting. Zij betalen slechts € 120 (+ € 8 verzendingskosten) per boek. De aankoop kan gebeuren door de hogeschool/universiteit, of individueel door de student zelf (op vertoon van studentenkaart, 1 boek per student).

 

Eigenaars Welzijn op het werk uitgave 2011 en/of 2014

In de nieuwe editie van het Handboek ‘Welzijn op het werk’ zullen de verwijzingen naar de nieuwe Codex aangepast zijn in alle 44 brochures. Omwille van deze recente ontwikkelingen worden er geen update-pakketten aangeboden. Als je er zeker van wil zijn dat je over de meest actuele informatie beschikt voor alle hoofdstukken, investeer je best in een nieuw boek.

Volgende