Congres Navorming

Organisator
Provinciaal Veiligheidsinstituut

Op zoek naar bijscholing als preventieadviseur? Kom eens een kijkje nemen op ons jaarlijkse Navorming: een congres dat om verschillende redenen uniek is. Als deelnemer krijg je de keuze uit maar liefst 60 sessies: zo kan je een persoonlijk leertraject uitstippelen. Kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling staan daarbij centraal. Ook voorziet het programma tijd om te ont-moeten. Bovendien focust de inhoud zich niet alleen op de taakinhoud van de preventieadviseurs, maar is deze minstens even interessant voor andere betrokkenen: HR-managers, hiërarchische lijn, consultants,…

De Navorming strijkt op 14 en 15 mei 2020 opnieuw neer in Malle. Het programma kan je vanaf 20 december 2019 raadplegen op www.navorming-pvi.be.

Datum/uur
  • donderdag 14 mei 2020 van 09 uur tot 18 uur
  • vrijdag 15 mei 2020 van 08.30 uur tot 17 uur

 

Doelgroep

Iedereen die beroepshalve betrokken is bij welzijn op het werk. Preventieadviseurs in de eerste plaats, maar ook leidinggevende medewerkers zijn welkom. Dit congres kadert in de verplichte jaarlijkse bijscholing voor preventieadviseurs. Iedere deelnemer krijgt een attest om dit te staven.

Prijs

De prijs is afhankelijk van de formule die je kiest. Er zijn interessante kortingen voor (oud-)cursisten van het Veiligheidsinstituut. Raadpleeg de website voor meer info.

Organisator

Provinciaal Veiligheidsinstituut

Contactpersoon

Volgende van de detaillijst