Waar we voor staan

Het Provinciaal Veiligheidsinstituut (of PVI) is een toonaangevend kennis- en doecentrum m.b.t. welzijn op het werk én veiligheid thuis.

Ons doel is om -via het vormen, sensibiliseren en faciliteren van mensen en organisaties- effectief bij te dragen tot een meer veilige en gezonde  werk- en leefwereld.  Daarom zetten we volop in op praktijk en preventiebeleving, en dit via onze opleidingen, de didactische ruimte, de doekoffers, ons informatiecentrum, onze campagnes, ...

Onze ambitie reikt verder: vanuit een open en warm huis willen we meebouwen aan een actief netwerk en zo mensen en organisaties verbinden tot meer welzijn.

Hierbij stellen we steeds het welzijn van klanten en medewerkers voorop.

Wat we doen

...doen we met overtuiging en vanuit ons hart. Onze concrete acties en resultaten lees je in het activiteitenverslag hieronder.

Wat ze over ons zeggen

Veiligheidsinstituut = thuiskomen!
Een positief voorbeeld.
Behulpzaam en inspirerend.
Na een dagje PVI wil ik directie en team enorm gelukwensen en bedanken voor jullie aanpak in het 'warm en open huis' met bijzonder vruchtbare bodem.

Bij wie je terecht kan

Je kan ons algemeen bereiken via veiligheidsinstituut@provincieantwerpen.be of +32 (0)3 203 42 01.

We staan voor je paraat met een team van 24 medewerkers. Je leest er alles over in het organogram, dat je onderaan deze pagina kan downloaden. Aan het hoofd van elke dienst staat een teamleider. Hun contactgegevens:

Stefaan Henderieckx, teamleider opleidingen: tel. 03 203 42 10 of stefaan.henderieckx@provincieantwerpen.be.

Hanne Vermeiren, teamleider productontwikkeling, financiën, personeel & logistiek: tel. 03 203 42 35 of hanne.vermeiren@provincieantwerpen.be.

Peter Roef, teamleider informatiecentrum, tel. 03 203 42 58 of peter.roef@provincieantwerpen.be.

Liesbeth Fivez is ingenieur-directeur van het Veiligheidsinstituut. Je kan haar bereiken via tel. 03 203 42 16 of liesbeth.fivez@provincieantwerpen.be.