Jeugdambassadeurs gezocht

Ben jij nieuwsgierig? Lees je graag strips - en dan vooral die van Suske en Wiske? Kom je wel eens in een museum? En barst je van leuke ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het Suske en Wiske - Kindermuseum zoekt vier jeugdambassadeurs (8-12 jaar) voor het schooljaar 2018-2019.

Het Suske en Wiske – Kindermuseum is een echt doe-museum voor kinderen waar je op een leuke manier leert wat je allemaal nodig hebt voor een (strip)verhaal. Op dit moment werkt het Kindermuseum aan een gloednieuwe tentoonstelling. Als jeugdambassadeur krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het Kindermuseum, mag je meedenken over de nieuwe presentatie en word je een jaar lang hét gezicht van het Suske en Wiske - Kindermuseum.

 

Wat ga je doen?

Als jeugdambassadeur kom je tijdens het schooljaar 2018-2019 een aantal keer naar het Suske en Wiske – Kindermuseum. Tijdens deze speciale momenten krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de verbouwing. Meer nog, je mag meedenken en beslissen over het vernieuwde Kindermuseum! Zo zie jij als eerste het nieuwe decor, ontmoet jij misschien wel de tekenaars van Suske en Wiske, en speel je natuurlijk een belangrijke rol tijdens de opening! En wat denk je ervan om de naam van de nieuwe tentoonstelling te bedenken? Jouw ervaringen, fantastische ideeën en mening zullen wij delen op onze social media, nieuwsbrief en website.

 

Wil jij onze Jeugdambassadeur worden? 

Maak dan een kort filmpje over jezelf! Vertel ons in maximaal 1 minuut:

  • Wie je bent, waar je woont en hoe oud je bent
  • Waarom je jeugdambassadeur wil worden
  • Wat jij het leukste Suske en Wiske-album vindt 
  • Wat jou nieuwsgierig maakt

Stuur jouw filmpje vóór 14 oktober 2018 naar suskeenwiske@provincieantwerpen.be.

 

Voorwaarden

Voor ouders/wettelijke vertegenwoordigers: wanneer uw kind wordt geselecteerd, betekent dit dat hij/zij een schooljaar lang het Suske en Wiske – Kindermuseum naar buiten toe zal vertegenwoordigen. Tijdens ongeveer 6 vaste momenten in het Kindermuseum krijgt hij/zij een kijkje achter de schermen, waarvan een videoverslag wordt gemaakt. Wij zullen deze filmpjes delen op onze social media, in onze nieuwsbrief en op onze website. Ook worden er foto’s gemaakt die we zullen gebruiken als persbeeld.

Hier is uw toestemming voor nodig. Deze kunt u geven door dit formulier in te vullen en te ondertekenen en mee te (laten) sturen met de sollicitatie. Zonder uw toestemming kan uw kind niet solliciteren naar de vacature van Jeugdambassadeur.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via suskeenwiske@provincieantwerpen.be.

 

Bekendmaken nieuwe Jeugdambassadeurs

We bekijken de inzendingen en kiezen de jeugdambassadeurs van 2018-2019 uit. Begin november maken we de nieuwe jeugdambassadeurs bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.