Formulier ontlenen 10op10-materiaal

Stap 1: vul je gegevens aan in het formulier hieronder

Stap 2: klik op verzenden

Stap 3: je krijgt een melding van de goede ontvangst van je aanvraag en een automatische mail met alle details van je aanvraag

Stap 4: wacht op een e-mail met definitieve bevestiging van je ontlening

Stap 5: haal je materiaal af volgens de afspraken in de e-mail

*
*
*
*
*
*
*

Uitleenvoorwaarden

De ontlening is gratis. Je bent als ontlener verantwoordelijk voor schade of verlies en draagt zorg voor de materialen. Je brengt de materialen proper, in goede staat en in de juiste verpakking terug. Meld schade of verlies altijd via mobiliteit@provincieantwerpen.be voordat je het terugbrengt. De provincie kan de kostprijs van de herstelling, reiniging of vervanging altijd aan de ontlener aanrekenen. 

Het mascottepak van Millo gebruik je niet bij (hevige) regen. Wanneer het pak nat of vuil wordt, zorg je ervoor dat het volledig droog en proper is voordat je het opbergt en terugbrengt. Anders kan de provincie de reinigingskosten altijd aanrekenen aan de ontlener. De prijs voor de droogkuis bedraagt minstens 85 euro. 

*

Opgelet als je kiest voor het behendigheidsparcours: sommige stukken zijn ongeveer 2,5 m lang en sommige 40 cm hoog. Het is niet mogelijk dit parcours met een personenwagen te vervoeren.  

*
*

Magazijn Provinciehuis Antwerpen

Ophalen en terugbrengen gebeurt bij onze collega’s van het centraal magazijn. Meld je altijd aan en laat nooit uitleenmaterialen achter op de parking zonder dit te melden. Het centraal magazijn is geopend van 8 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.  

Het afhaalpunt ligt in de lage emissiezone (LEZ) van de stad Antwerpen. Kijk op voorhand even na of je voertuig is toegelaten.