Vorming

Wat?

10op10-vorming KS

De inhoud van de 10op10-vormingen is elk schooljaar verschillend. Naast vormingen voor leerkrachten uit het lager onderwijs komt jaarlijks ook een thema voor kleuterleerkrachten aan bod. De vormingen zijn praktijkgericht. Niet op een stoel naar een presentatie luisteren, maar oefenen op de speelplaats en in het echte verkeer. We beperken het deelnemersaantal tot ongeveer 30 personen. Ook voor medewerkers van gemeenten of hiermee verbonden politiezones organiseert de provincie ongeveer driejaarlijks een vorming.

Waar?

Dezelfde vormingssessie vindt telkens plaats op meerdere locaties. Zo kun je vanuit je eigen school een sessie in de buurt kiezen.

Wanneer?

 Het is als leerkracht soms moeilijk om je klasvrij te maken tijdens de schooluren. Daarom kun je naar identiek dezelfde vorming komen op dinsdag-, donderdag- of woensdagnamiddag.

Prijs?

De 10op10-vormingen zijn altijd GRATIS.

Gastschool zijn voor een vorming?

Je zorgt als gastschool voor een vormingsruimte met een 30-tal zitplaatsen en projectiemogelijkheid. Voor sommige vormingen hebben we ook een oefenruimte nodig zoals de turnzaal of de speelplaats. Je school voorziet een eenvoudig drankenbuffet voor de deelnemers.

Interesse? Stuur een mailtje naar 10op10@provincieantwerpen.be