Steunpunt Fiets

Gevaarlijke situatie gezien?

Zag je ergens een abnormale toestand die een reëel gevaar voor fietsers inhoudt? Bijvoorbeeld een put in het wegdek, overwoekering door het struikgewas of glas op het fietspad? Vraag dan de tussenkomst van de juiste wegbeheerder via het centrale Meldpunt Fietspaden van de Vlaamse overheid. Geef de locatie en het probleem in en je melding wordt automatisch doorgestuurd naar de bevoegde wegbeheerder.

Fiets kwijt?

Staat er een teruggevonden fiets een rijksregisternummer dan wordt die terugbezorgd aan de eigenaar. Alle andere fietsen worden in een centale databank geplaatst. Via de website www.gevondenfietsen.be kun je in die databank op zoek gaan naar jouw “verloren” fiets. Alle fietsen staan er omschreven met hun belangrijkste kenmerken en met een foto. Staat jouw fiets er niet tussen? Probeer het dan later nog eens, of schrijf je in voor de e-mailmeldingen.

Heb je een concrete vraag over fietsen in onze provincie?

Vul het formulier hieronder in of stuur een mailtje naar fietsen@provincieantwerpen.be. Het Steunpunt Fiets provincie Antwerpen bezorgt je het antwoord of verwijst je door naar de juiste instantie.

*
*
 
*