Digitale kaarten

Alle PRUP’s werden in 2015 aan de meest recente Vlaamse voorschriften aangepast, en in een geodatabank gezet. De data staan zo voor iedereen open. Je kan ze raadplegen via het geoloket. Al meer dan 100 goedgekeurde plannen vind je er terug! 

We updaten de kaarten vier maal per jaar. In maart, juni, september en december. Zoek je in de tussenperioden naar zeer actuele plannen? Geef ons dan een seintje! 

Je mag de data vrij gebruiken, als je bij publicatie de juiste bronvermelding gebruikt: © Provincie Antwerpen.

De PRUP's worden altijd opgesteld volgens de Vlaamse richtlijn, om uitwisseling tussen de verschillende overheden toe te laten. Meer informatie over de opbouw van de data vind je op de website van Ruimte Vlaanderen en bij de technische info die je hieronder kan downloaden.

De dossiers bij de plannen, vind je op de webpagina's over de PRUP’s. Je kan ze rechtstreeks vanuit het geoloket PRUP's raadplegen als je met de 'Identificeer'-knop op het PRUP klikt en in het linkermenu onder de naam van het PRUP op de link klikt.

Er zijn ook andere geoloketten op de provinciale website beschikbaar. Zij geven naast digitale PRUP's nog vele andere digitale kaarten weer.