Kloosterveld en De Zwaan

In dit pilootproject onderzoeken we de optimale invulling van de bedrijventerreinen Kloosterveld en De Zwaan. Hoe kunnen groeiende bedrijven uitbreiden en nieuwe bedrijven zich vestigen op een kwaliteitsvol bedrijventerrein? En welke impact heeft dat op de omgeving (mobiliteit, natuur e.d.)?

We werken in dit pilootproject nauw samen met de gemeenten Brasschaat, Brecht en Schoten. In het participatietraject vragen we alle betrokkenen (bedrijven, omwonenden, verenigingen, overheden) om hun kennis en mening te delen.

Het project staat nog in de startblokken. Er is een studiebureau aangesteld en we bekijken nu hoe we het concreet aanpakken.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte over dit project? Abonneer je dan op de nieuwsbrief 'Kloosterveld en De Zwaan' via onderstaande knop. Je ontvangt een eerste mailtje om je inschrijving op de nieuwsbrief te bevestigen.  Daarna ontvang je de nieuwsbrief bij elke nieuwe stap in het project.

Luchtfoto bedrijventerreinen Kloosterveld en De Zwaan, woonkern, landbouwgebied, snelweg E19 en E10-plas

Dit project is een samenwerking tussen de dienst Ruimtelijke Planning en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen.