Word jij onze nieuwe domeinwachter?

12.10.2017

De Provinciale Groendomeinen Regio Kempen zoeken een 'domeinwachter' voor onmiddellijke indiensttreding, voltijdse functie, vervangingscontract.

In_het_voetspoor_van_de_boswachter

Taakomschrijving

·        Toezicht op de bezoekers en het publiek domein; uitwerken van preventieprojecten; opstellen van pv's en werkverslagen.

·        Onthaalfunctie: informatieverstrekking, occasioneel gidsen van scholen en groepen, telefonische contacten, ...

·        Ontwikkeling, planning en uitvoering van educatieve en animatorische activiteiten in overleg met o.a. de educatief medewerker.

·        Analyse van publieke problemen en voorstel tot oplossingen.

·        Administratie gelinkt aan werking wachters, kennis van moderne informaticatoepassingen.

Ben jij geschikt voor de job?

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs.

Verder moet je bereid zijn tot regelmatig avond-/weekendwerk en beschikken over een rijbewijs B.

Het is een plusplunt als je beschikt over volgende competenties:

·        Kennis hebben van bos- en natuurbeheer

·        Kennis van natuur- en milieueducatie (natuurgids)

De domeinwachter heeft als standplaats Prinsenpark in Retie, maar kan ingezet worden op de 4 groendomeinen regio Kempen: Prinsenpark (Retie), Hoge Mouw (Kasterlee), Hertberg (Herselt), De Averegten (Heist-op-den-Berg).

Verloning

Bezoldiging in salarisschaal C.

Solliciteren voor deze job

Dien je kandidatuur (CV én motivatiebrief) in per mail aan els.goyvaerts@provincieantwerpen.be. Dit kan tot en met 27 oktober 2017.