Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos

Het Autonoom Provinciebedrijf Sport wil iedere inwoner in kwaliteitsvolle omstandigheden laten sporten. Dat wil zeggen dat er voldoende en degelijke sportinfrastructuur voorhanden is.

Daarom biedt het APB Sport zelf ook sportinfrastructuur aan in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat. Een sportoase in het midden van de groene bossen. Je kunt deze als particulier of als groep afhuren.

In het Sportcentrum Peerdbos kun je ook terecht voor:

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, klimmen en ravotten in het ‘Stoerwoud’. Er is ook nog een laagteparcours voor G-sporters, een stoere boogschietstand en initiaties oriëntatieparcours en lasershooting.

G-sporters op een rij met bal

Het Sportcentrum beschikt daarnaast over een omnisportzaal, een sporthal en een polyvalente ruimte voor opleidingen, vergaderingen, feesten en recepties of sportieve activiteiten.

G-sport expertisecentrum

Omdat het Sportcentrum stilaan uitgebouwd wordt tot G-sport expertisecentrum, is er aangepaste accommodatie voorzien. Niet alleen het sportpromotieteam, maar ook de G-sportcoaches zijn in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos gehuisvest.

Contact

4.812 jongeren leefden zich in 2016 uit op een sportkamp in het Sportcentrum Peerdsbos.

Bezoek de website van Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos

Meer informatie over ons volledige aanbod vind je terug op onze website.

tieners gooien circusballen in de lucht in de sporthal