Groene activiteiten en evenementen

ISO 14001

Activiteiten met milieuzorgkwaliteitslabel

De PGRA (Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen), organisator van talrijke publieksactiviteiten in het Rivierenhof, is sinds september 2011 houder van het ISO-14001 label. Dit milieuzorgkwaliteitslabel omtrent duurzame, ecologische bedrijfsvoering vertaalt zich niet alleen in bijvoorbeeld het beperken van drukwerk, doordacht aankoopbeleid of het organiseren van afvalbeheer, het komt ook tot uiting in de thema’s en klemtonen bij activiteiten en de duurzaamheidscriteria die worden gehanteerd. Als bezoeker merk je de ISO 14001-reflex waarschijnlijk vooral op door de bewuste keuze voor een streekgebonden, biologisch of fairtrade productenaanbod, de extra aandacht voor milieuvriendelijke verplaatsingen (fietsenstalling), gratis toiletten, de afvalarme catering, enz.

Hergebruik, duurzaamheid en plezier op Ecodroom. Fijne happening op en langsheen de Parkweg.

Wonderwoud Verhalenhof

Grote oogjes en rode oortjes op het tweejaarlijkse Vertelfeest in de onmiddellijke omgeving van het Sprookjeshuis Rivierenhof.

In de maand juni zet het Rivierenhof traditiegetrouw de konigin der bloemen in de kijker. Het jaarlijkse Rozenfeest is altijd een schot ... in de roos.

Jaar in, jaar uit verwent het Rivierenhof bezoekers graag met leuke activiteiten. Je vindt de op stapel staande workshops, wandelingen en evenementen, handig gebundeld in de kalender.

Zin in meer?

Volg het #Rivierenhof ook op facebook en instagram!