Verhalenhof voor volwassenen

Kom alvast proeven van een opwarmertje!

Datum
  • zaterdag 16 september 2017 van 20 uur tot 22 uur
Prijs
5

 

Aan de vooravond van ’t Verhalenhof voor families, kunnen volwassenen proeven van een opwarmertje op maat.

Hilde Rogge en Rein De Vos nemen je mee in een onbeschaamd vermakelijke wereld vol exuberantie en pittige intrige. Wil jij worden ondergedompeld in de excentrieke avonturen van Roald Dahl's ‘Oom Oswald’? Reserveer dan snel een plaatsje via educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be of T 03 324 82 70. Deelnemen kost vijf euro per persoon.

Verhalen Nocturne
Zaterdag 16 september 2017, 20u
Rivierenhof, bij het Sprookjeshuis

Kwade Reuk: pittige verhalen van Roald Dahl door Hilde Rogge en Rein de Vos

Intrigerend, humoristisch en prikkelend zijn de verhalen die Roald Dahl voor volwassenen schreef! Hilde Rogge en accordeonist Rein de Vos verdiepten zich in de wondere wereld van deze Engelse schrijver en maakten zelfs een reis naar zijn woon- en werkplek. De voorstelling ‘Kwade Reuk’ is daar het resultaat van: een onbeschaamd vermakelijke vertelling, gebaseerd op verhalen uit het dagboek van Oom Oswald. Een eerbetoon aan de schrijver die 100 jaar geleden werd geboren.

Hilde Rogge is een vertelster pur sang. Met een grote naturel en vol begeestering kruipt ze in de huid van personages. Ze speelt met taal en beelden, houdt van verhalen die de tijd kunnen verliezen en herschildert ze in de hoofden van het publiek.

Pikant voorprogramma
In het voorprogramma verrassen de vertellers van het Sprookjeshuis met ‘smakelijke verhalen’ voor volwassen oren die wel wat pikante details kunnen verdragen! Lieve De Meyer, Kristine Marteleur en Mia Verbeelen brengen verhalen uit o.a. ‘Rode Rozen en Tortilla’s’ van Laura Esquivel en ‘Afrodite’ van Isabel Allende.

Europese subsidie voor Vertelnetwerk!
Het Sprookjeshuis is lid van FEST (Federation for European Storytelling). Het FEST netwerk kreeg een subsidie van het Creative Europe NETWORK om een reeks van vertelactiviteiten op te zetten in Europa. Doel hiervan is om het aantal en de kwaliteit van storytelling events te vergroten en op diverse terreinen in de samenleving te kunnen inzetten.

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Rivierenhof

Volgende