De Kinderboerderij ontwaakt

Datum
  • zondag 14 januari 2018 van 13 uur tot 17 uur
Prijs
gratis

 

Na een deugddoende 'winterslaap' zwaaien de staldeuren van de Kinderboerderij Rivierenhof opnieuw open. Breng eens een bezoekje aan de dieren, het erf en de moestuin. Iedereen welkom van zondag tot en met donderdag tussen 13u en 17 uur.

Spelen in de wilgenhutten, konijntjes aaien, schrikken van het geloei in de stal? Raden welke groenten er in de moestuin groeien of de neus dichtknijpen bij het passeren van de mesthoop? Kom langs en maak van dichtbij kennis met de wereld van de boer, zijn dieren en het erf.

De Kinderboerderij Rivierenhof is er voor jong en oud en verrast haar bezoekers en dieren geregeld met extra verwennerijen. Eropuit met het gezin, de jeugdgroep of een vereniging ? Bezoek dan zeker eens de Kinderboerderij!

De boerderij is alle dagen (inclusief zon- en feestdagen) vrij en gratis te bezoeken tussen 13u en 17u, behalve op vrijdag en zaterdag want dan is de Kinderboerderij Rivierenhof gesloten.

Opgelet:  de Kinderboerderij Rivierenhof is gesloten van 11 december 2017 t.e.m. zaterdag  13 januari 2018 en van 17 december 2018 t.e.m. 12 januari 2019 (jaarlijkse wintersluiting).

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Rivierenhof

Volgende