Sprookjes op zondag

 

's Zondags op (luister-)avontuur doorheen de vertellingen in het Sprookjeshuis Rivierenhof? Elke kamer zit vol verrassingen en dompelt je onder in een andere sfeer. Je beleeft er verhalen en sprookjes tot je oren er warm van worden.

De vertellingen 'Sprookjes op Zondag' gaan door van 14u tot 15.30 uur en gaan enkel op een zondag door. Om 13.45 uur is het verzamelen geblazen bij de stenen bank voor het Sprookjeshuis.
Tijdens de zomervakantie en tussen kerst- en nieuwjaar zijn er geen vertellingen.

Iedereen vanaf zes jaar is welkom. Kinderen jonger dan 6 wachten best nog een beetje ... doe je een aanvraag voor een verjaardagsfeestje waar de jarige 6 wordt, dan kunnen we het groepje wél boeken. 
Kinderen jonger dan tien jaar moeten begeleid zijn door een volwassene.

Reserveren doe je best enkele weken vooraf!

We doen ons best je aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Om praktische redenen (vrije datum vinden, opmaken factuur, betaling...) doe je een reservering best enkele weken op voorhand. 

Je vindt het Sprookjeshuis in het provinciaal groendomein Rivierenhof in 2100 Deurne Antwerpen, aan de Parkweg vlakbij kasteel Rivierenhof.

Door de beperkte ruimte in het Sprookjeshuis mogen er maximaal 25 luisteraars binnen.

Deelnemen kost € 5,00 per persoon.

Wens je exclusief met jouw groep naar de vertellingen te luisteren? Dat kan vanaf 20 personen of € 100,00/voorstelling (ook al ben je maar met 15 luisteraars) , vermeerderd met telkens € 5,00 per bijkomende deelnemer tot max. 25 personen.

De betaling gebeurt vooraf via overschrijving. Je ontvangt de factuur per post op je thuisadres. De begeleidende brief geeft je nog meer praktische informatie en een plannetje van het Rivierenhof.

In het Sprookjeshuis is er sanitair voorzien. Het huisje is enkel op het gelijkvloers toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Eten en drinken is niet toegestaan.
Je kunt een hapje en drankje op maat reserveren in het nabijgelegen restaurant Kasteel Rivierenhof (T 03 324 21 00). 

Verjaardagsfeestje? Ontleen één van onze gratis zelfdoepakketten.  

Nog meer inspiratie nodig voor een aanvullende activiteit op zondag? Op onze facebookpagina vind je leuke tips!