Tuinkriebels Vrieselhof

Tuinkriebels Vrieselhof

De jaarlijkse plantenmarkt en tuinbeurs is intussen een referentie bij de liefhebbers. 11 jaar al staat Tuinkriebels garant voor veel planten en gedeelde passie voor de tuin.

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023 vind je op Tuinkriebels heel wat inspiratie over een ‘klimaatgezonde tuin’. Kenners geven er graag raad en insider-tips. Tuinoogsten proeven en genieten van ambachtelijke brouwsels in het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof in Oelegem (Ranst) horen daar uiteraard ook bij.
In deze gastvrije omgeving, middenin een unieke natuur, ontmoeten kwekers en liefhebbers elkaar rechtstreeks. Rond het kasteel, langs de vijver en onder de bomen vind je niet alleen planten, zaden, bloembollen, moestuinoogst, tuingereedschap en iets lekkers. De standhouders delen er ook graag hun ervaringen bij de planten, struiken, bomen,… die ze verkopen.

Tuinkriebels verwelkomt alle bezoekers tussen 10u en 18u in het provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem). 

Voor de toegangsprijs van vijf euro valt er waanzinnig veel te beleven. Voor iedereen is daarbij het gebruik van de parking en plantencrèche (bewaren van plantjes terwijl je shopt) inbegrepen. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis binnen. Koop je tickets binnenkort online op deze pagina. 

Tuinkriebels staat voor een plasticvrij evenement, breng zelf een draagtas of karretje mee. Of koop op Tuinkriebels een mooie katoenen draagtas voor 5€, aan de inkom of onze plantencrèche.

Verkoop je bomen, struiken, 1-jarige planten of ander plantgoed, dan is er zeker nog een plaatsje voor je vrij. Heb je interesse om deel te nemen als standhouder?  Schrijf je dan in via deze link en hou alvast zaterdag 6 mei en zondag 7 mei 2023 vrij in jouw agenda.

Tuinkriebels Vrieselhof

Kuieren en keuvelen tot groene vingers gaan tintelen ... 

 

Je kan ook de facebookpagina Vrieselhof volgen. Nodig zeker al je online tuinvrienden uit!