Tuinkriebels Vrieselhof

Kom naar Tuinkriebels

Heb jij je ticket al op zak? Bestel je ticket nu online. Een toegangsticket bedraagt 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Je ticket is éénmaal geldig op zaterdag 6 of zondag 7 mei 2023.

Heb je hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze veelgestelde vragen of mail naar tickets.antwerpen@provincieantwerpen.be

Plan je bezoek

Hieronder vind je de lijst van de standhouders die je kan bezoeken. Je kunt op het plan bekijken waar je welke standhouder kan vinden.

Tuinkriebels 2023

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023 vind je op Tuinkriebels heel wat inspiratie over een ‘klimaatgezonde tuin’. Kenners geven er graag raad en insider-tips. Tuinoogsten proeven en genieten van ambachtelijke brouwsels in het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof in Oelegem (Ranst) horen daar uiteraard ook bij.

In deze gastvrije omgeving, middenin een unieke natuur, ontmoeten kwekers en liefhebbers elkaar rechtstreeks. Rond het kasteel, langs de vijver en onder de bomen vind je niet alleen planten, zaden, bloembollen, moestuinoogst, tuingereedschap en iets lekkers. Meer dan 80 standhouders delen er ook graag hun ervaringen bij de planten, struiken, bomen,… die ze verkopen.

Tuinkriebels verwelkomt alle bezoekers tussen 10u en 18u in het provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem). 

Voor de toegangsprijs van vijf euro valt er waanzinnig veel te beleven. Voor iedereen is daarbij het gebruik van de parking en plantencrèche (bewaren van plantjes terwijl je shopt) inbegrepen. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis binnen. We voorzien een grote gratis parking voor voertuigen en fietsen, volg de pijlen ‘parking Tuinkriebels’.

Tuinkriebels staat voor een plasticvrij evenement, breng zelf een draagtas of karretje mee. Of koop op Tuinkriebels een mooie katoenen draagtas voor 5€ bij de aankoop van je ticket(s), aan de inkom of onze plantencrèche.

Je kan ook de facebookpagina Vrieselhof volgen. Nodig zeker al je online tuinvrienden uit!