Tuinkriebels Vrieselhof 2019

Negen jaar al staat Tuinkriebels garant voor planten, proeven en pure passie. Voor en door de ware tuinliefhebber, vind je op deze happening interessante nieuwigheden, prikkelende inspiratie en heel veel gemoedelijkheid. Vraag raad aan echte kenners en koop terloops de struik waarnaar je al jaren zocht. Proef tuinoogsten en geniet met volle teugen van ambachtelijke brouwsels en heerlijke bereidingen middenin het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof.

Tuinkriebels Vrieselhof vind plaats op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei 2019 telkens van 10u tot 18u in Provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem).

Inkom € 3,00 per volwassene. Gratis voor kinderen tot 12 jaar.
Met kortingsbon: € 3,00 eerste persoon, 2e persoon gratis toegang.
Hou er rekening mee dat je niet met bankcontact kunt betalen en dat biljetten van 50 euro het maximumbedrag zijn.

Omwille van Tuinkriebels zal het Vrieselhof gedeeltelijk (zone rondom het kasteel) niet vrij toegankelijk zijn tussen 2 en 7 mei 2019. De fietsroute wordt tijdelijk omgeleid: volg de bewegwijzering. Het park blijft open en bereikbaar! De Remise is enkel mits betaling van de inkom te bereiken.

Op het jaarlijks treffen van gepassioneerde tuinhobbyisten zijn de succesingrediënten dezelfde gebleven: Tuinkriebels staat garant voor groenverwante producten en diensten. Liefhebbers kijken elk jaar opnieuw uit naar het verrassend groot aanbod aan plantjes, tuinoogsten, bijzondere gewassen, de hipste innovaties en de leukste groentrends.

Kortom …

Van tuinboeken tot vetplanten, van handgeweven tuinstoelen tot hoeveproducten, van rozen tot zeep van honing, … op Tuinkriebels vind je het allemaal!
Op 4 en 5 mei 2019 is het weer volop genieten van de kleuren- en geurenpracht in een gemoedelijke sfeer waar tuinliefhebber en tuinexpert, verenigingen, groenprofessionals en particulieren elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.
Tuinkriebels bezoeken
Voor het negende jaar op rij kan u voor de uiterst democratische toegangsprijs van amper drie euro waanzinnig veel beleven. Voor iedereen is daarbij het gebruik van de parking en de plantencrèche inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

Catering
Van al dat plantjes keuren, kiezen en kopen, kun je best wel wat honger en dorst krijgen. Daarom zijn er naast de talloze proevertjes van producten van het erf en oogstbereidingen in de standjes, ook twee cateringlocaties op de plantenmarkt voorzien. In de Velt-stand kun je de producten van de Trappisten van Westmalle degusteren. Ondermeer trappistenbier en -kaas worden er door Velt-vrijwilligers aan de hongerige en dorstige bezoeker geserveerd. Ook in de Remise kun je tijdens Tuinkriebels terecht voor een hapje en een tapje. Uitbaatster Mia Van Tendeloo en haar team ontvangen je in en aan De Remise, het prachtig gerestaureerde koetshuis.

Fietsroute tijdelijk omgeleid
Omwille van Tuinkriebels zal het Vrieselhof gedeeltelijk (zone rondom het kasteel) niet vrij toegankelijk zijn tussen 2 en 7 mei 2019. De fietsroute wordt tijdelijk omgeleid: volg de bewegwijzering. De Remise en het park blijven open en bereikbaar!

Tuinkriebels Vrieselhof 2019 loopt in samenwerking met Velt, Gemeente Ranst, de Trappisten van Westmalle, Bode van Schoten en Bode Regionaal.