Zonnige groeten uit Vrijbroek

Een tocht voor grote en kleine reizigers door de bloementuinen van het Vrijbroekpark

Status
Datum
  • zondag 26 augustus 2018 van 13 uur tot 18 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 24 augustus 2018
kaartje met bloemen, zonnige groeten uit Vrijbroek

Boek voor jezelf, vrienden en familie een last minute vakantiedag in het Vrijbroekpark. Reisbureau Vrijbroek stippelde immers voor jou een tocht uit door de bloementuinen die het park rijk is. Inchecken doe je aan de balie van het bezoekerscentrum, waar je de reisinstructies ophaalt. Je kunt daar meteen ook kennismaken met de prachtige natuurillustraties van Greet Verbruggen. Vanaf dan beslis je zelf hoe snel de vlucht gaat. We zijn wel genoodzaakt enkele tussenstops in te lassen: de nieuwe schaduwtuin met fuchsia's, de ecotooptuin met kruiden, de nieuwe collectietuinen met dahlia's en canna's, de pluktuin, de rotstuin, de 4 rozentuinen en de bijentuin. Daar bieden we een proevertje aan en kunnen kinderen een opdracht uitvoeren. Zo zal je in de ecotooptuin je eigen theezakje met verse kruiden kunnen samenstellen en drinken.

Op de eindbestemming wacht een zomers terras met hapjes en drankjes uit de reiskeuken aan democratische prijzen, en er zijn tal van workshops waar de kinderen hun eigen reissouvenir maken.

Vluchturen: inchecken kun je tussen 13 en 16.30 uur aan het bezoekerscentrum.

Geschatte vluchtduur: anderhalf uur

Je leest het goed. Enkel op deze dag kun je in het park een boeket bloemen komen plukken en kopen. VZW De Kleine Maya organiseert dit evenement en schenkt de opbrengst aan educatieve projecten in Guatemala.
De bloemenpluk vindt plaats van 9 tot 18 uur in de twee pluktuinen naast de dahlia/cannatuin. Wij voorzien schaartjes en bindtouw, jij mag zelf knippen. Voor een boeket betaal je 5 euro. Bezoekers die tijdens de zonnige groetentocht een boeket willen plukken, kunnen dat in bewaring geven in de bloemencrèche en later ophalen.

 

 

Deelnemen is gratis, maar we vragen wel om vooraf in te schrijven zodat we een idee hebben van de opkomst.
Klik bovenaan bij 'status' op 'Inschrijven' en je komt meteen op ons inschrijvingsformulier terecht.

Doe het volgende:

  • Vul het inschrijvingsformulier volledig in.
  • Klik onderaan op het blauwe balkje 'volgende stap'.
  • Op de volgende pagina krijg je een overzicht van je inschrijving. Klik onderaan op het blauwe balkje 'bevestig deze boeking'.
  • Je krijgt onmiddellijk een bevestigingsmail.
  • Twee dagen voor de activiteit zul je nog een herinneringsmail ontvangen.
Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Volgende