Sluiten voor storm - Update!

Stormweer

De aangekondigde rukwinden voor vanochtend zijn minder fel gebleken, en passeerden ten noorden van onze provincie.
Daarom worden de meeste provinciale groen- en recreatiedomeinen die uit voorzorg de poorten sloten, terug open gesteld vanaf 13u!

Rivierenhof, Vrieselhof, Hof van Leysen, Kesselse Heide, Vrijbroekpark, De Nekker en Zilvermeer zijn gewoon terug bereikbaar voor alle bezoekers!

Bedankt voor het naleven van de oproep om de bossen te vermijden, welkom aan iedereen die nu dringend nood heeft aan een bosloop, wandeling, hond-uitlaat-sessie of andere activiteit in onze parken en domeinen!

In de bosrijke kempense Groendomeinen Averegten, Prinsenpark, Hertberg, Hoge Mouw wordt de rest van de dag nog eventuele schade opgemeten. Ook de bosrijke onderdelen van De Schorre blijven afgesloten. Zij gaan morgenvroeg terug open!