Expo natuurfotografie in Vrijbroekpark

publish date
04.12.2017

Met een beetje oog voor detail merk je in het Vrijbroekpark al snel heel wat moois op. Tijdens de workshop natuurfotografie leerden de cursisten deze details in beeld brengen. Het resultaat mag er wezen, kom het met eigen ogen bewonderen in het bezoekerscentrum van het park.

Natuurfoto's van bloemen in het Vrijbroekpark

Ook in de winter is het fotogenieke Vrijbroekpark een bezoekje waard. Kleed je warm aan en kom genieten van de frisse buitenlucht, spelende eekhoorns die je plots heel goed ziet zitten, de rust en de natuurpracht in het park. Na een wandeling buiten kun je binnen komen opwarmen genietend van de natuurfoto's uit onze workshop. Deze expo brengt de schoonheid van het park eventjes naar binnen.

De workshop natuurfotografie ging begin november door in het Vrijbroekpark. Na een korte uitleg trokken de cursisten op pad met hun fototoestel in de aanslag. De opdracht was eenvoudig, maak foto’s waarin je één van volgende thema’s herkent: schaduw, contrast, druppel, weerspiegeling, beweging, lijnenspel, …  Dit leverde heel wat prachtige foto’s op. De resultaten kun je tot half januari bewonderen in het bezoekerscentrum van het Vrijbroekpark. De expo is elke werkdag vrij te bezoeken tussen 9 uur en 16.30 uur.

 

Voor meer informatie, contacteer ons onthaal:
015 45 13 80
vrijbroekpark@provincieantwerpen.be