Feestelijke opening vernieuwde speeltuin

11.09.2017

In de maand augustus was de speeltuin van het Vrijbroekpark even gesloten voor een grondige renovatie.
Nu is de speeltuin helemaal klaar en goedgekeurd. Woensdag 13 september wordt deze dan ook feestelijk geopend.

Nieuwe speelhuisjes in Vrijbroekpark

De speeltuin in Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark was toe aan vernieuwing. Deze zomer zijn er mooie, nieuwe speeltoestellen bijgekomen. De speeltuin werd ingedeeld per leeftijd. Van kleuter tot tiener, voor elke leeftijd zijn er toffe speelplekken.

Vrijdag 8 september werden de nieuwe speeltuigen gekeurd met een positieve beoordeling.
Op woensdag 13 september wordt de speeltuin officieel geopend door gedeputeerde Bruno Peeters en Lieve Stoops, directeur Provinciale Groendomeinen Mechelen in aanwezigheid van een klas van basisschool De Parel uit Mechelen en een klas van basisschool Sint-Maarten uit Hombeek. De leerlingen zullen de speeltuin meteen uittesten.

Programma van het persmoment:
    11 uur:      Verwelkoming door directeur Lieve Stoops
    11.05 uur:  Korte toelichting door gedeputeerde Bruno Peeters
    11.10 uur:  Eerste test van de nieuwe speeltuin door basisscholen De Parel en Sint-Maarten