Excursie Dior, Couturier du Rêve

Datum
  • zondag 17 december 2017 van 06.30 uur tot 22 uur
Prijs
€122 (MoMu+Friends), €152 (normaal tarief)

Deze excursie is volzet. Deelnemers aan de excursie raadplegen hun programma voor alle informatie over deze excursie.

Geniet van een echte Journée Parisienne met MoMu! Onder leiding van een gids ontdek je de expo Christian Dior, Couturier du Rêve bij Musée des Arts Décoratifs en de rest van de dag kun je flaneren in Parijs.


Om 6u15 stap je op aan de Oudaan in Antwerpen. Met een verzorgde touring car kom je rond 10u00-11u00 bij Musée des Arts Décoratifs in Parijs aan. Hier bezoek je met de hele groep de sprookjesachtige tentoonstelling Christian Dior, Couturier du Rêve.


De tentoonstelling geeft een overzicht van het huis Dior en alle ontwerpers die aan het hoofd van het huis hebben gestaan: van Christian Dior zelf tot Raf Simons en de tegenwoordige Maria Grazia Chiuri.


Een gids neemt je mee door deze prachtige tentoonstelling. De rondleiding duurt 1,5 uur en is volledig in het Engels. Tijdens de rondleiding krijg je ook een audiophone zodat je de gids goed kunt horen maar ook vrij kunt bewegen.


Na dit bezoek kun je volop van Parijs gaan genieten. Rond 18u45 verzamelen we opnieuw en vertrekken we terug naar Antwerpen. De verwachte aankomst tijd in Antwerpen is 23u00.


De excursie wordt begeleid door een MoMu+Friends ambassador. Prijs omvat: busvervoer van-en naar Parijs, toegang tot de tentoonstelling en de rondleiding.


Deelnemers ontvangen voor de excursie nog een definitief programma. Excursie kan alleen doorgaan met een minimaal aantal deelnemers. Inschrijven en betalen voor 31 oktober 2017.


Tickets
€122 voor MoMu+Friends, normaal tarief €152 
Schrijf je in voor deze activiteit en maak het bedrag over op BE47 7350 2950 6980 - VZW MoMu+Friends (met vermelding van uw naam en voornaam)
Ook MoMu+Friend worden? momu.be/friends

 Organisator
MoMu+Friends

Volgende