Expo René Guiette in het mvAc verlengd wegens succes

08.11.2017
???module.newsItem.label.themes???
Kunstcollectie provincie Antwerpen - René Guiette - De Voorstad
René Guiette, De voorstad, 1930, Collectie Provincie Antwerpen PS 118, foto: Jacques Sonck

De expo over  de Antwerpse kunstschilder René Guiette in het Maurice Verbaet Art Center (mvAc) wordt verlengd tot en met 19 december 2017.

Het mvAc, opende 6 mei een tentoonstelling over avant-gardekunstenaar René Guiette. De kunstenaar die in Antwerpen vooral gekend is voor het 'maison Guiette' maakte heel wat mooie schilderwerken. Een daarvan, 'De voorstad', is eigendom van de provincie Antwerpen en momenteel te zien in het mvAc.

Bovendien kun je op 23 november om 19.30 uur de nieuwe film La grande promenade, over het werk van Guiette ontdekken in het Maurice Verbaet Center. Toegang kost 6 euro (2 euro voor -26-jarigen) mits online reservatie.
Meer informatie krijg je via info@verbaet.com

Nagenieten van al dat moois kan met het boek 'René Guiette - Een moderne geest'. Te koop voor 40 euro bij het mvAc.

Adres:

Maurice Verbaet Art Center (mvAc),